Παραπέμπονται σε δίκη οι Βούλγαροι με το οπλοστάσιο

Παραπέμπονται σε δίκη οι Βούλγαροι με το οπλοστάσιο

Δεν γλίτωσαν την παραπομπή τους σε δίκη οι δύο νεαροί Βούλγαροι...

Παραπέμπονται σε δίκη οι Βούλγαροι με το οπλοστάσιο
Δεν γλίτωσαν την παραπομπή τους σε δίκη οι δύο νεαροί Βούλγαροι που είχαν συλληφθεί πριν από λίγες ημέρες να μεταφέρουν ένα μίνι οπλοστάσιο στο αυτοκίνητό τους, με το οποίο κινούνταν κοντά στον Προμαχώνα Σερρών. Οι δυο αλλοδαποί αρνήθηκαν κάθε σχέση με ληστείες και άλλες παρανομίες και ισχυρίστηκαν ότι ήταν «μπράβοι» που συνόδευαν συμπατριώτες τους επιχειρηματίες οι οποίοι είχαν έρθει στην Ελλάδα για «μπίζνες»!
       
Ο ισχυρισμός τους ότι αγνοούσαν πως απαγορεύεται η οπλοκατοχή χωρίς άδεια, δεν έπεισε τον εισαγγελέα Σερρών που εντυπωσιάστηκε από τον όγκο του οπλισμού τους. Οι δυο αλλοδαποί ήταν οπλισμένοι σαν αστακοί με τρία πιστόλια, τέσσερις γεμιστήρες και 247 φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων, τέσσερα μαχαίρια διαφόρων μεγεθών, ένα τσεκούρι με θήκη, ένα πτυσσόμενο γκλομπ, δύο θήκες πιστολιών και ένα αλεξίσφαιρο γιλέκο.
       
Την ίδια ημέρα στο 6ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Σερρών– Θεσσαλονίκης, άνδρες της ΟΠΚΕ συνέλαβαν και άλλους δύο Βούλγαρους, που είχαν παράνομα εισάγει από την πατρίδα τους 29 φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων, ένα μεταλλικό εξάρτημα εκτόξευσης κροτίδων με μια θήκη και ένα ξύλινο ρόπαλο μήκους 98 εκατοστών.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης