Θεσσαλονίκη: Σε στεγασμένο κέντρο η επόμενη εμφάνιση της Πάολα μετά το σφράγισμα του υπαίθριου χώρου
Το υπαίθριο νυχτερινό κέντρο στο οποίο εμφανιζόταν η τραγουδίαστρια στην περιοχή του Μύλου, σφραγίστηκε έπειτα από καταγγελίες κατοίκων για διατάραξη κοινής ησυχίας
Σε στεγασμένο χώρο θα πραγματοποιήσει την επόμενη εμφάνισή της στη Θεσσαλονίκη η γνωστή τραγουδίστρια Πάολα, μετά το «σφράγισμα» από τον Δήμο Θεσσαλονίκηςτου υπαίθριου νυχτερινού κέντρου στο οποίο εμφανιζόταν μέχρι τώρα στην περιοχή του Μύλου, έπειτα από πάμπολλες καταγγελίες κατοίκων για διατάραξη κοινής ησυχίας.
Όπως έγινε σήμερα γνωστό, μετά το «λουκέτο» που μπήκε στον υπαίθριο χώρο την Τρίτη, το κέντρο δεν θα λειτουργήσει την Παρασκευή, ενώ το μουσικό σχήμα θα μετακομίσει το Σάββατο στο γνωστό νυχτερινό κέντρο Barbarella, το οποίο βρίσκεται στην οδό 26ης Οκτωβρίου στη δυτική Θεσσαλονίκη.
Υπενθυμίζεται ότι η σφράγιση του χώρου στην περιοχή του Μύλου έγινε την περασμένη Τρίτη από δημοτικούς αστυνομικούς, παρουσία της ΕΛ.ΑΣ. καθώς με την αιτιολογία ότι το κέντρο λειτουργούσε χωρίς την απαραίτητη άδεια. Είχαν προηγηθεί δεκάδες καταγγελίες από κατοίκους για ηχορύπανση ενώ έγιναν και αρκετές συλλήψεις υπαλλήλων για διατάραξη κοινής ησυχίας.
Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα μας πάρει πρώτα το βαρετό, μετά ότι είναι «ρουτίνα» και στο τέλος την ίδια την ανάγκη για δουλειά και γιατί αυτό μπορεί να είναι το καλύτερο πράγμα που μας συνέβη εδώ και χιλιάδες χρόνια. Ή μήπως όχι;
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Μέσα από τη σειρά «Πετυχαίνουμε μαζί 2026: Success Stories», τα METRO Cash & Carry δίνουν τον λόγο στους ανθρώπους του κλάδου Ho.Re.Ca. για να μιλήσουν για τις επιχειρήσεις τους, τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν και τις συνεργασίες που συμβάλλουν στην εξέλιξή τους.