Συνεκπαίδευση Ελλάδας - ΗΠΑ στην Αττική ενόψει της παραλαβής των νέων ελικοπτέρων Black Hawk - Φωτογραφίες
Η δραστηριότητα, στην οποιά συμμετείχε προσωπικό και μέσα της Μονάδας Αεροπορικών Ειδικών Επιχειρήσεων της Διοίκησης Ειδικού Πολέμου, αφορούσε σε αντικείμενα σχεδίασης και διεξαγωγής αεροπορικών ειδικών επιχειρήσεων
Διμερής συνεκπαίδευση μεταξύ των Ενόπλων Δυνάμεων Ελλάδας και ΗΠΑ έλαβε χώρα από τις 20 έως τις 30 Μαΐου στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής.
Όπως ανακοινώθηκε σήμερα από το ΓΕΕΘΑ, στη συνεκπαίδευση από ελληνικής πλευράς συμμετείχε προσωπικό και μέσα της Μονάδας Αεροπορικών Ειδικών Επιχειρήσεων (ΜΑΕΕ) της Διοίκησης Ειδικού Πολέμου (ΔΕΠ) του ΓΕΕΘΑ, ενώ από αμερικανικής πλευράς προσωπικό και μέσα Κινητής Εκπαιδευτικής Ομάδας (ΚΕΟ) του 160 Συντάγματος Αεροπορίας Στρατού Ειδικών Επιχειρήσεων (160 Special Operations Aviation Regiment - SOAR) των Δυνάμεων Ειδικών Επιχειρήσεων των ΗΠΑ.
Η δραστηριότητα, συνεχίζει η ανακοίνωση, αφορούσε σε αντικείμενα σχεδίασης και διεξαγωγής αεροπορικών ειδικών επιχειρήσεων και έλαβε χώρα στο πλαίσιο της προετοιμασίας της ΜΑΕΕ, ενόψει της επικείμενης επιχειρησιακής της αξιολόγησης από την Συμμαχική Διοίκηση Δυνάμεων Ειδικών Επιχειρήσεων (AlliedSpecial Operations Forces Command - ASOFCOM) του ΝΑΤΟ, εντός του Ιουνίου 2024.
Σε τριάντα χρόνια οι μηχανές θα σκέφτονται για μας, θα μας φέρνουν κοντά στους δικούς μας και θα μιλάνε όπως εμείς. Το μόνο που θα μένει «μοναδικό», γι’ αυτό θα είναι και ακριβό, θα είναι να ξέρεις πως απέναντί σου κάθεται, στ' αλήθεια, ένας άνθρωπος.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς