Πούλησε τα χρυσαφικά που έκλεψε από σπίτι στην Χίο
Εκτός από το αρκετά μεγάλο χρηματικό ποσό, βρέθηκαν στο σπίτι του διαρρηκτικά εργαλεία
Μάνος Τσαγκαράκης
Μόλις 140 ευρώ, αλλά και κοσμήματα αξίας 10.000 ευρώ, είχε αρπάξει από ένα σπίτι στην γειτονιά του στη Χίο ένας αλλοδαπός. Όμως, όταν εξιχνιάστηκε η κλοπή, οι αστυνομικοί της Ασφαλείας βρήκαν στο σπίτι του 3.250 ευρώ και εξετάζουν αν προέρχονται από την πώληση των τιμαλφών.
Ο δράστης είχε εκμεταλλευτεί την απουσία των ενοίκων στο διάστημα από τις 22 ως τις 27 Μαρτίου, λόγω της εθνικής επετείου, είχε παραβιάσει ένα παράθυρο και είχε τρυπώσει από αυτό στο σπίτι, από το οποίο είχε αρπάξει και ένα κλειδί της εισόδου. Όμως, ταυτοποιήθηκε για την εμπλοκή του από την έρευνα των αστυνομικών.
Εκτός από το αρκετά μεγάλο χρηματικό ποσό, βρέθηκαν στο σπίτι του διαρρηκτικά εργαλεία και μια κουκούλα τύπου full face. Σε βάρος του αλλοδαπού σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χίου, ενώ οι αστυνομικοί αναζητούν και τον πιθανό αγοραστή των χρυσαφικών.
Πρόκειται για έναν εξειδικευμένο ψηφιακό ακαδημαϊκό βοηθό, σχεδιασμένο να συνομιλεί με τον φοιτητή φυσικά, να κατανοεί τις απορίες του και να τον καθοδηγεί στη μελέτη του.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.