Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των αγνώστων που καλλιεργούσαν τρεις φυτείες κάνναβης, οι οποίες εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς κατά την διάρκεια εξερεύνησης σε περιοχές του Δήμου Μυλοποτάμου, το πρωί της Δευτέρας.
Στο πλαίσιο της συντονισμένης επιχείρησης που εκτελέστηκε από την Δίωξη Ναρκωτικών Ρεθύμνου και τα Τ.Α.Ε. Ρεθύμνου και Μυλοποτάμου, εντοπίστηκαν σε διαφορετικά σημεία τρεις ειδικά διαμορφωμένοι χώροι, στους οποίους οι δράστες καλλιεργούσαν συνολικά 89 δενδρύλλια κάνναβης στο στάδιο της ανάπτυξης.
Τα χασισόδεντρα ξεριζώθηκαν και κατασχέθηκαν μαζί με διάφορα σύνεργα για την καλλιέργεια, τα οποία παραδόθηκαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια και εξετάζονται για δακτυλικά αποτυπώματα και γενετικό υλικό, που ίσως αποκαλύψουν την ταυτότητα των καλλιεργητών.
Με αγάπη για την καθαριότητα και τους εργαζομένους στην καθαριότητα, η Sanitas προσφέρει τις απαιτούμενες πρακτικές λύσεις και δείχνει τον τρόπο που μικρές πράξεις φροντίδας γίνονται στάσεις ζωής και αλλάζουν την καθημερινότητα όλων μας.
Η νέα γενιά προϊόντων self-tan της LA VIE EN ROSE δίνει στην επιδερμίδα βαθιά ενυδάτωση, λεία υφή και σταδιακό, φυσικό bronze αποτέλεσμα – Ποια είναι η σωστή προετοιμασία για ομοιόμορφη όψη.