Κως: Παραλάμβαναν δέματα με κάνναβη και την διακινούσαν

Κως: Παραλάμβαναν δέματα με κάνναβη και την διακινούσαν

Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Κω δέχθηκαν πληροφορίες από τους συναδέλφους τους της Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφαλείας Αττικής

Kws-demata-kannabi
Με δέματα που τους έστελναν άγνωστοι από την Αθήνα μέσω εταιρείας ταχυμεταφορών, παραλάμβαναν στην Κω τις ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης που διακινούσαν σε χρήστες του νησιού τέσσερις νεαροί Έλληνες ηλικίας 17, 20, 23 και 23 χρόνων, οι οποίοι συνελήφθησαν την Πέμπτη, μετά την τελευταία παραλαβή.

Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Κω δέχθηκαν πληροφορίες από τους συναδέλφους τους της Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφαλείας Αττικής για τον τρόπο με τον οποίο γινόταν η αποστολή των ναρκωτικών στην Κω και, έπειτα από έρευνα, εντόπισαν τον 17χρονο που μόλις είχε παραλάβει ένα δέμα με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 508 γραμμαρίων, το οποίο κατασχέθηκε. Στο πλαίσιο της προανάκρισης, εντοπίστηκαν και δυο από τους συνεργούς του που επίσης συνελήφθησαν και αναζητείται ακόμη ένας 23χρονος.

Σε βάρος των τεσσάρων νεαρών σχηματίστηκε δικογραφία για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, προμήθεια και διακίνηση ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος και οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Κω, όπως και η μητέρα του 17χρονου που συνελήφθη για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου.


Ειδήσεις σήμερα:

Οι επίορκοι εφοριακοί στη Χαλκίδα έκαναν μαθήματα εκβιασμών ο ένας στον άλλο - «Αν δεν πάθει πατατράκ αυτή, δεν μαζεύεται»

Νέα ανησυχία για την Κέιτ Μίντλετον: Πιθανό να μην εμφανιστεί ξανά δημόσια μέχρι το 2025

Κυνική ομολογία τρομοκρατών της Χαμάς: Πρώτα τη βίασε ο πατέρας μου, μετά εγώ και ο ξαδερφός μου, αφού τελειώσαμε τη σκοτώσαμε
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης