Θεσσαλονίκη: Ελεύθεροι εργολάβος και μηχανικός για την πτώση οικοδομικών υλικών και των τραυματισμό δύο γυναικών

Θεσσαλονίκη: Ελεύθεροι εργολάβος και μηχανικός για την πτώση οικοδομικών υλικών και των τραυματισμό δύο γυναικών

Στη δικογραφία θα μπουν τα ιατρικά έγγραφα από τα οποία να προκύπτουν οι σωματικές βλάβες που υπέστησαν οι 54χρονες

kadronia_salonika2
Ελεύθεροι, με εντολή εισαγγελέα, αφέθηκαν ο 25χρονος υπεύθυνος εργολάβος και ο 49χρονος επιβλέπων μηχανικός ασφαλείας που συνελήφθησαν μετά τον τραυματισμό δύο γυναικών από οικοδομικά υλικά που έπεσαν επάνω τους, από πρώτο όροφο κτηρίου επί της οδού Τσιμισκή, όπου εκτελούνταν εργασίες.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους αφορά τα αδικήματα της σωματικής βλάβης από αμέλεια, της μη τήρησης μέτρων ασφαλείας και της φθορά ξένης ιδιοκτησίας, επειδή προκλήθηκαν ζημιές σε ένα αυτοκίνητο κατά την πτώση των οικοδομικών υλικών.

Ο εισαγγελέας διέταξε τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας προκειμένου να περιληφθούν στη δικογραφία ιατρικά έγγραφα για τις σωματικές βλάβες που υπέστησαν οι 54χρονες παθούσες, αλλά και τα αποτελέσματα ελέγχου από τη Διεύθυνση Επιθεώρησης Ασφάλειας και Υγείας στην Εργασία.

Σύμφωνα πληροφορίες, το συμβάν έγινε λίγο πριν τις 11 το πρωί, επί της οδού Τσιμισκή, στο ύψος με Αριστοτέλους. Οι γυναίκες που περπατούσαν στο πεζοδρόμιο είδαν ξαφνικά ξύλα από τον πρώτο όροφο της πολυκατοικίας όπου εκτελούνται εργασίες να πέφτουν επάνω τους.

Κλείσιμο
Στο σημείο έφτασε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που τις μετέφερε στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, με τη μία να φέρει τραύματα στο κεφάλι και την δεύτερη τραύμα στο πόδι, χωρίς να κρίνεται σοβαρή η κατάστασή τους.


Ειδήσεις σήμερα:

Νορβηγία, Ισπανία και Ιρλανδία αναγνωρίζουν το παλαιστινιακό κράτος - Το Ισραήλ ανακαλεί τους πρεσβευτές του

Αντιδράσεις για τη δήλωση της Κέιτ Μπλάνσετ ότι ανήκει στη «μεσαία τάξη», ενώ η περιουσία της ανέρχεται στα 95 εκατ. δολάρια

Τι συνέβη στην πτήση τρόμου της Singapore Airlines: Πόσο πιθανός είναι ο τραυματισμός ή ο θάνατος από σφοδρές αναταράξεις;
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης