Πασχαλινά δέματα αγάπης από τη Μητρόπολη Πειραιώς

Πασχαλινά δέματα αγάπης από τη Μητρόπολη Πειραιώς

Η φιλανθρωπική δράση, η οποία θα ξεκινήσει αύριο στις 9.00 το πρωί στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου, επαναλαμβάνεται σε ετήσια βάση

mitropoli-peiraios
Πασχαλινά δέματα αγάπης θα προσφέρει αύριο Παρασκευή (26/4), ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ ενόψει του Πάσχα.

Η φιλανθρωπική δράση, η οποία θα ξεκινήσει στις 9.00 το πρωί στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου, συμπολιούχου Πειραιώς, επαναλαμβάνεται σε ετήσια βάση.

Χιλιάδες είναι τα δέματα με τρόφιμα για το πασχαλινό τραπέζι και είδη πρώτης ανάγκης, που διανέμονται σε πολίτες, οι οποίοι ανήκουν σε ευάλωτες ομάδες, χωρίς απαραίτητα να είναι δημότες Πειραιά. Μοναδική προϋπόθεση για να λάβουν το πασχαλινό δέμα, είναι να αντιμετωπίζουν σημαντικό πρόβλημα διαβίωσης.

Υπενθυμίζεται, άλλωστε, πως όχι μόνο τώρα αλλά καθημερινά, το Γενικό Φιλόπτωχο Ταμείο της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς αλλά και τα ενοριακά φιλόπτωχα ταμεία, καταβάλλουν προσπάθειες για να καλυφθούν οι πολλαπλές ανάγκες των συμπολιτών μας, ενώ διαθέτουν και ποσά για την κάλυψη δαπανών ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, νοσηλείας στο εξωτερικό, αποκαταστάσεως ζημιών, επιδομάτων, κάλυψης ενοικίων ή πληρωμές λογαριασμών κοινής ωφελείας (ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ), μεταξύ άλλων.

Ειδήσεις σήμερα:

Καιρός: Χωρίς μποφόρ, με κοντομάνικο στα νησιά, αλλά με ομπρέλα στα βόρεια ορεινά - Η πρώτη πρόβλεψη για το Πάσχα

Χάος στα βρετανικά αεροδρόμια: Καθυστερήσεις στον έλεγχο διαβατηρίων και αναστάτωση στους επιβάτες

Ξεσπά ο αδερφός του Γιάννη Καλλιάνου για τον θάνατο του πατέρα τους: Δεν υπάρχει ΕΣΥ, ας έρθει ο πρωθυπουργός να μου πει το αντίθετο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης