Μαζί με τον ανήλικο γιο του καλλιεργούσε φυτώριο κάνναβης στη Βέροια

Μαζί με τον ανήλικο γιο του καλλιεργούσε φυτώριο κάνναβης στη Βέροια

Συνελήφθη ο 17χρονος, αναζητείται ο 54χρονος πατέρας

fyteia-arthroy
Στην αποκάλυψη μιας οικογενειακής «επιχείρησης» για την εσωτερική καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης από έναν 54χρονο και τον ανήλικο γιο του οδήγησαν οι πληροφορίες που δόθηκαν στους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Βέροιας και επιβεβαιώθηκαν από τις έρευνες.

Με την βοήθεια συναδέλφων τους της Ο.Π.Κ.Ε., οι αστυνομικοί έκαναν αιφνιδιαστική έρευνα στην κατοικία τους σε περιοχή της δυτικής Θεσσαλονίκης, όπου ανακάλυψαν το φυτώριο που καλλιεργούσαν σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, με συνολικά 24 δενδρύλλια κάνναβης ύψους ως 70 εκατοστών και τα κατέσχεσαν, όπως και τον εξοπλισμό που χρησιμοποιούσαν με λαμπτήρες, ενισχυτές, σύστημα εξαερισμού και άλλα σύνεργα.

Ο 54χρονος πατέρας δεν βρισκόταν στο σπίτι, όπου συνελήφθη ο 17χρονος γιος του, στην κατοχή του οποίου κατασχέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης. Ο ανήλικος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης που άσκησε σε βάρος του δίωξη για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση και τον παρέπεμψε να απολογηθεί στον ανακριτή, ενώ σε βάρος του 54χρονου πατέρα του σχηματίστηκε δικογραφία με τις ίδιες κατηγορίες και για παραμέληση της εποπτείας του.

Ειδήσεις σήμερα:

Ο Άρειος Πάγος ανακοινώνει τα κόμματα που θα συμμετέχουν στις ευρωεκλογές - Η ειδική περίπτωση των Σπαρτιατών

Οι Τούρκοι αποθεώνουν την Σάμο - «Είναι ένα από τα εντυπωσιακότερα ελληνικά νησιά»

Νέες φωτογραφίες από το επεισόδιο του Άλεκ Μπάλντουιν με γυναίκα στη Νέα Υόρκη - Ο καβγάς συνεχίστηκε και έξω από την καφετέρια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης