Ρέντης: «Δεν έχει καμία σχέση, λέει πως είναι αδύνατο να είχε πυρίτιδα» λέει η συνήγορος του μάνατζερ τράπερ για τα επεισόδια

Ρέντης: «Δεν έχει καμία σχέση, λέει πως είναι αδύνατο να είχε πυρίτιδα» λέει η συνήγορος του μάνατζερ τράπερ για τα επεισόδια

Δεν έχω ξανασυναντήσει εγκληματική οργάνωση με τόσα πολλά μέλη, έχω αμφιβολίες, ανέφερε η συνήγορος ομάδας κατηγορουμένων για τον θάνατο του Γιώργου Λυγγερίδη

rentis_syllipseis
Την άρνηση του συλληφθέντα μάνατζερ του τράπερ για την οποιαδήποτε εμπλοκή στα επεισόδια στον Ρέντη που προκάλεσαν τον θάνατο του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη, τόνισε σε δηλώσεις της έξω από τα δικαστήρια της Ευελπίδων η συνήγορός του, Ελισάβετ Πούλιου.

«Αρνείται τις κατηγορίες από την πρώτη στιγμή. Δεν έχει καμία σχέση με τα συμβάντα στο Ρέντη. Δεν γνωρίζουμε με τι στοιχεία τον εμπλέκουν. Λέει πως είναι αδύνατο να έχει πυρίτιδα. Το δείγμα της φερόμενης πυρίτιδας που βρέθηκε στα χέρια του, το πήραν τέσσερις μέρες μετά. Δεν ξέρουμε κατά πόσο είναι εφικτό η πυρίτδα να φαίνεται σε ανθρώπινα χέρια τέσσερις μέρες μετά» ανέφερε η κ. Πούλιου.

Ελισάβετ Πούλιου δικηγόρος: Έξω από την ευελπίδων δηλώσεις


Από την πλευρά της, η Βάσω Πανταζή, η οποία εκπροσωπεί ομάδα άλλων κατηγορούμενων που έχουν συλληφθεί, δήλωσε προβληματισμένη για τον μεγάλο αριθμό μελών της εγκληματικής οργάνωσης, σημειώνοντας πως οι εντολείς της «δεν έχουν προγενέστερη εμπλοκή σε τέτοιου είδους υποθέσεις».

Κλείσιμο
Βάσω Πανταζή συνήγορος κατηγορουμένων (1)

Βάσω Πανταζή συνήγορος κατηγορουμένων (2)


Συγκεκριμένα είπε: «Είναι νωρίς να βγάλουμε ασφαλή νομικά συμπεράσματα, περιμένουμε τη δικογραφία. Η υπόθεση ξεκίνησε λόγω του τραγικού θανάτου ενός νέου αστυνομικού. Με προβληματίζει, νομικά, όταν βλέπουμε πολυπληθείς εγληματικές οργανώσεις, είμαι επιφυλακτική. Θα δούμε ποιος ακριβής ρόλος αποδίδεται στους εντολείς μου. Πληροφορθήκαμε πως θα χειριστούν την υπόθεση τρεις τακτικοί ανακριτές. Αυτή τη στιγμή έχουν αποδοθεί σε συγκεκριμένα πρόσωπα κατηγορίες για ηθική αυτουργία, πως έδωσαν δηλαδή εντολές για τον θάνατο αυτού του νέου ανθρώπου και έχει αποδοθεί και απλή συνέργεια, με την έννοια της ψυχικής ενθάρρυνσης του δράστη. Οι εντολείς μου δεν έχουν καμία εμπλοκή με ομάδες οπαδών συγκεκριμένης ομάδας. Δεν έχουν προγενέστερη εμπλοκή σε τέτοιου είδους υποθέσεις. Για να έχει γίνει μια πρώτη ποινική δίωξη, φαίνεται πως υπάρχουν στοιχεία που αποδεικνύουν το οργανωμένο του πράγματος. Θέλουμε να δούμε ποιοι και με ποιους συνομιλήσαν. Δεν έχω ξανασυναντήσει εγκληματική οργάνωση με τόσα πολλά μέλη».

«Δεν έχουμε τίποτα στα χέρια μας, αναμένουμε και εμείς. Πάμε στον 20ο ανακριτή ανηλίκων για να πάρουμε προθεσμία. Δυστυχώς έχει εμπλακεί στη δικογραφία, επειδή στην υπόθεση εμπλέκεται ο αδερφός του» ανέφερε από την πλευρά του ο Στέλιος Αυγέρης, συνήγορος του 16χρονου αδερφού του 18χρονου, ο οποίος είχε ομολογήσει πως πέταξε τη μοιραία ναυτική φωτοβολίδα στον αστυνομικό. 

Στέλιος Αυγέρης συνήγορος  ενός εκ των κατηγορουμένων



Ειδήσεις σήμερα:

Μητσοτάκης για τον αυτοκινητόδρομο Κεντρικής Ελλάδας: Η ΝΔ αγωνίζεται ώστε η Ελλάδα να γίνει Ευρώπη σε όλα τα επίπεδα


Η σφαγή στα Βορίζια και οι άλλες 30 βεντέτες που συγκλόνισαν την Ελλάδα


Μέχρι το μεσημέρι της Τετάρτης σε κλοιό αφρικανικής σκόνης η χώρα - Πώς επηρεάζει το αναπνευστικό και την καρδιά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης