Θεσσαλονίκη: Άνδρας έπεσε από τον Λευκό Πύργο και σκοτώθηκε

Θεσσαλονίκη: Άνδρας έπεσε από τον Λευκό Πύργο και σκοτώθηκε

Οι συνθήκες της πτώσης παραμένουν άγνωστες - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

arthrou-lefkos-pirgos
Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι της Δευτέρας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, καθώς ένας άντρας έπεσε από τον Λευκό Πύργο, με συνέπεια να χάσει τη ζωή του.

Οι συνθήκες της πτώσης παραμένουν άγνωστες. Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, ο άντρας  «πρώτα έπεσε σε δέντρο, έσπασε το κλαδί και προσγειώθηκε στο έδαφος. Εκείνη την ώρα υπήρχε κόσμος κοντά και το μόνο που ακούστηκε, ήταν ο θόρυβος της πτώσης. Δεν το βρίσκω λογικό να πέσει από εκεί, αν δεν ήθελε να αυτοκτονήσει. Η Αστυνομία έφτασε πολύ γρήγορα. Οι διασώστες προσπάθησαν να τον σώσουν».

Δήλωση αυτόπτη μάρτυρα για περιστατικό στον Λευκό Πύργο

Κλείσιμο
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία από την έρευνα της ΕΛ.ΑΣ., δεν προκύπτουν ίχνη εγκληματικής ενέργειας. Η έρευνα για τις συνθήκες του περιστατικου συνεχίζεται, ενώ θα ληφθεί και το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας του Λευκού Πύργου.

Thestival.gr Πτώση άνδρα από τον Λευκό Πύργο


Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και ισχυρές δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. που απέκλεισαν την περιοχή. Οι διασώστες προσπάθησαν να επαναφέρουν τον άντρα, ο οποίος ήταν χωρίς τις αισθήσεις του, ωστόσο δεν τα κατάφεραν, διαπιστώνοντας, τελικά, τον θάνατό του.

lefkos-pirgos__3_


Οι αστυνομικοί σχημάτισαν κλοιό γύρω από τη σορό του άντρα προκειμένου να τραβήξουν το σεντόνι και να γίνει η μακροσκοπικη εξέταση από τον ιατροδικαστή που έφτασε στο σημείο. 

Αποκλεισμένη είναι, ακόμα, η πρόσβαση και η έξοδος από τον Λευκό Πύργο και οι επισκέπτες παραμένουν μέσα προκειμένου οι αστυνομικοί να συλλέξουν καταθέσεις για το περιστατικό.

Ειδήσεις σήμερα:

Ο Κασσελάκης… ξαναβαφτίζει τον ΣΥΡΙΖΑ - Από το «θαύμα» στην κολυμπήθρα, στην ιερή συμμαχία του ΝΑΤΟ και τη στήριξη στο Ισραήλ

Πρωτογενές πλεόνασμα-έκπληξη στο 1,9% του ΑΕΠ το 2023 - Αποκλιμάκωση του χρέους


Ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος καταδικάζει τις επιθέσεις σε πολιτικούς με αφορμή τον γάμο των ομοφύλων: Η Εκκλησία δεν εκδικείται

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης