Ανήλικοι δραπέτες διέρρηξαν μαγαζί και άρπαξαν τσιγάρα

Ανήλικοι δραπέτες διέρρηξαν μαγαζί και άρπαξαν τσιγάρα

Έκλεψε μηχανές φορτηγών και τις πούλησε

lathraia_tsigara___5_
Τρεις ανήλικοι που είχαν αποδράσει από το ίδρυμα Αγωγής Ανηλίκων Βόλου ήταν οι... "θεριακλήδες" οι οποίοι εισέβαλαν σε ένα κατάστημα στην θεσσαλική πόλη γκρεμίζοντας την γυάλινη είσοδο και άρπαξαν από το εσωτερικό του 65 ευρώ και 100 πακέτα τσιγάρων, τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας εξιχνίασαν άμεσα στην διάρρηξη που έγινε τα ξημερώματα του Σαββάτου και συνέλαβαν τους 17χρονους δράστες, δυο Έλληνες και έναν Αλβανό, στην κατοχή των οποίων βρήκαν τα χρήματα και 73 από τα κλεμμένα πακέτα. Σε βάρος των τριών ανηλίκων σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και φθορά ξένης ιδιοκτησίας από κοινού και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου, που τους άσκησε την σχετική δίωξη και διέταξε τον επανεγκλεισμό τους στο ίδρυμα.

Έκλεψε μηχανές φορτηγών και τις πούλησε

Δύο κινητήρες φορτηγών αξίας 2.000 ευρώ έκλεψε από τον προαύλιο χώρο ενός συνεργείου αυτοκινήτων στα Ιωάννινα ένας 33χρονος Ρομά και τους πούλησε αμέσως για... παλιοσίδερα σε μια εταιρεία ανακύκλωσης. Η κλοπή έγινε το απόγευμα της Παρασκευής και ο δράστης συνελήφθη το απόγευμα του Σαββάτου από αστυνομικούς της Ασφάλειας που τον οδήγησαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων. Σε βάρος του 38χρονου ιδιοκτήτη της εταιρείας σχηματίστηκε δικογραφία για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

Ειδήσεις σήμερα:

Βίντεο: Ισραηλινός έφεδρος κλωτσάει παλαιστινιακή σημαία, όμως ήταν παγιδευμένη με εκρηκτικά

Αιματηρή συμπλοκή 15χρονων για ένα μπουφάν στον Ωρωπό - Η αστυνομία ψάχνει το μαχαίρι της επίθεσης

Αποχώρησε οικειοθελώς από το Survivor ο Αλέξης Παππάς, ζήτησε και βγήκε στον τάκο ο Περπατάρης - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης