Ούτε δεκάρα δεν ξόδευε για ποτίζει τις καλλιέργειες στα χωράφια του σε περιοχές του Δήμου Κισσάμου στα Χανιά ένα ζευγάρι Ελλήνων αγροτών, καθώς είχαν συνδέσει επτά παράνομες παροχές νερού στο δημοτικό δίκτυο ύδρευσης, χωρίς να τοποθετήσουν υδρομετρητές.
Τη νεροκλοπή επιβεβαίωσαν οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος, της Ασφάλειας Χανίων και του Τ.Α.Ε., που έκαναν επιτόπιες έρευνες κατά τη διάρκεια στοχευμένων ελέγχων που έκαναν έπειτα από καταγγελίες που δέχθηκαν και ταυτοποίησαν τους ιδιοκτήτες, από τους οποίους εντοπίστηκε και συνελήφθη η γυναίκα.
Σε βάρος της και σε βάρος του άνδρα που αναζητείται, σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή νερού κατά συναυτουργία και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χανίων, ενώ ο Δήμος Κισσάμου ενημερώθηκε για την απομόνωση και διακοπή των παράνομων παροχών.
Με στρατηγικό όραμα και σταθερά ανοδική πορεία, ο Όμιλος Revoil κινείται ταυτόχρονα σε τρεις διαφορετικούς αλλά συμπληρωματικούς άξονες που έχουν ως κοινό σημείο αναφοράς την ενέργεια.
Η αυτοκίνηση αλλάζει με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Όμως η μεγαλύτερη επανάσταση δεν είναι ένα καλύτερο αυτοκίνητο αλλά ένας κόσμος που το χρειάζεται λιγότερο. Και εντελώς διαφορετικό.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.