Δράμα: Κατήγγειλε δολιοφθορά στα φρένα του αυτοκινήτου της - Το διαπίστωσε εν κινήσει με τα δύο παιδιά της

Δράμα: Κατήγγειλε δολιοφθορά στα φρένα του αυτοκινήτου της - Το διαπίστωσε εν κινήσει με τα δύο παιδιά της

Η 38χρονη κινούνταν με χαμηλή ταχύτητα και κατάφερε να ακινητοποιήσει το όχημα με το χειρόφρενο - Τι της είπαν από την αστυνομία όταν τους περιέγραψε την εμπειρία της

gynaika_frena
Τον τρόμο βιώνουν μία 38χρονη κι τα δύο παιδιά τους σε περιοχή της Δράμας, καθώς σύμφωνα με μήνυση που κατέθεσε, της έκοψαν τα φρένα του αυτοκινήτου της, το οποίο ήταν σταθμευμένο δίπλα στο σπίτι της.

«Μπήκα με τα παιδιά μου στο αυτοκίνητο επειδή είχαμε κάτι προγραμματισμένο. Μόλις ανέπτυξα λίγη ταχύτητα το φρένο δεν ανταποκρινόταν. Είχα αναπτύξει ταχύτητα μόλις 20 – 30 χιλιόμετρα, ευτυχώς ήμουν σε μικρό δρόμο και πρόλαβα να το σταματήσω με χειρόφρενο και τις ταχύτητες», περιέγραψε στη Voria.gr η 38χρονη.

Αρχικά δεν υποψιάστηκε κάτι και πίστεψε πως πρόκειται για μηχανική βλάβη, καθώς είδε λάδια κάτω από το αυτοκίνητο. Κάλεσε την οδική βοήθεια και μετέφερε το αυτοκίνητο στο συνεργείο, ενώ η ίδια και τα παιδιά της εξυπηρετήθηκαν με το αυτοκίνητο του συζύγου της. Ο τρόμος, όμως την κυρίευσε το επόμενο πρωί, όταν ο ιδιοκτήτης του συνεργείου της τηλεφώνησε. «Πρέπει να σ’ αγαπούν πολύ» μου είπε με ύφος και ανέφερε ότι στα φρένα έχει μπει ανθρώπινο χέρι. Ότι έκοψαν το σωληνάκι των φρένων, ότι έγινε ανθρώπινη παρέμβαση», είπε η γυναίκα.

Άμεσα τηλεφώνησε στην αστυνομία για να περιγράψει την κατάσταση, για να λάβει την απάντηση «μα δεν έχει διαπραχθεί έγκλημα», σύμφωνα με όσα είπε η 38χρονη. «Τους απάντησα ότι το γεγονός πως είμαι ζωντανή δεν σημαίνει ότι δεν έγινε απόπειρα και ότι μπορούσαν να το διαπιστώσουν και οι ίδιοι. Τους έδωσα πληροφορίες και είπα ότι θα πάω στο τμήμα για να κάνω μήνυση», ανέφερε η γυναίκα, προσθέτοντας πως απευθύνθηκε τηλεφωνικά και στην Εισαγγελία, απ’ όπου την παρέπεμψαν πάλι στην αστυνομία.

«Η γυναίκα αυτή κινδυνεύει, πρόκειται για μία απόπειρα ανθρωποκτονίας σύμφωνα με όσα ξέρουμε. Μπορεί ο δράστης ανά πάσα στιγμή να στραφεί εναντίον της με άλλους τρόπους. Το βασικό είναι να καταλάβουν οι αρχές τί ακριβώς συμβαίνει και κάνουμε ό,τι μπορούμε κι εμείς να βοηθήσουμε τις αρχές με όσα γνωρίζουμε», είπε από την πλευρά του στη Voria.gr, ο συνήγορός της.

Όταν η γυναίκα πήγε στην αστυνομία και κατέθεσε μήνυση κατ’ αγνώστων, οι αστυνομικοί των εγκληματολογικών εργαστηρίων έσπευσαν στο συνεργείο και εξέτασαν το αυτοκίνητο. «Επιβεβαιώθηκε ότι είναι κομμένο το μεταλλικό σωληνάκι από τα φρένα, όπως μου είπαν έχει γίνει με εργαλείο. Μου το πιστοποίησαν και από το εγκληματολογικό της αστυνομίας» είπε η γυναίκα.

«Έχω σοκαριστεί. Κάθομαι και αναρωτιέμαι ποιος μπορεί να θέλει να μου κάνει τόσο κακό με δύο παιδικά καρεκλάκια στο πίσω κάθισμα», περιέγραψε η 38χρονη στη Voria.gr, προσθέτοντας πως δεν μπορεί να υποπτευθεί ποιος θα ήθελε να βλάψει την ίδια και την οικογενειά της.


Ειδήσεις σήμερα:

H αποκαλυπτική φωτογράφιση της Μόνικα Μπελούτσι: Είμαι 59 ετών, θέλω να γεράσω με ειρηνικό τρόπο

Λόρδος Βύρωνας: Η μυθιστορηματική ζωή του μεγάλου Βρετανού Φιλέλληνα που πέθανε πριν 200 χρόνια


Νέα γκάφα Μπάιντεν: Κανίβαλοι έφαγαν τον θείο μου κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης