Πάτρα: Αδιανόητο περιστατικό bullying - 7χρονος σκηνοθέτησε τον ξυλοδαρμό 8χρονου για το... TikTok, δείτε βίντεο

Πάτρα: Αδιανόητο περιστατικό bullying - 7χρονος σκηνοθέτησε τον ξυλοδαρμό 8χρονου για το... TikTok, δείτε βίντεο

Φαίνεται η στιγμή που ο 7χρονος πλησιάζει τον 8χρονο και αρχίζει με μανία να τον χτυπά, ενώ ένα άλλο παιδί τραβάει σε βίντεο τη στιγμή του ξυλοδαρμού - Τι δήλωσε η μητέρα του θύματος

bullying-main
Αδιανόητο περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων με πρωταγωνιστή 7χρονο που ξυλοκόπησε 8χρονο, για να ανεβάσει βίντεο στο TikTok, καταγράφηκε στην Πάτρα.

Το ανησυχητικό της υπόθεσης είναι πως ο μαθητής της Β' Δημοτικού, εξοικειωμένος με τα κοινωνικα δίκτυα, θεώρησε πως η προβολή μιας πράξης βίας θα τον έκανε αρεστό και δημοφιλή σε ένα πιο ευρύ κοινό.  

Στο βίντεο φαίνεται η στιγμή που ο 7χρονος πλησιάζει τον 8χρονο και αρχίζει με μανία να τον χτυπά, ενώ ένα άλλο παιδί τραβάει σε βίντεο τη στιγμή του ξυλοδαρμού. 

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d0nbsep99z1d)
Κλείσιμο


Το χρονικό

Απόγευμα Σαββάτου σε περιοχή της Πάτρας, μια παρέα μαθητών Δημοτικού παίζουν στο δρόμο.

Σε ανύποπτο χρόνο ο 7χρονος, που έχει δικό του κινητό, το δίνει σε ένα άλλο παιδί και του λέει με νόημα: «άρχισε να τραβάς βίντεο».

Ξαφνικά ο 7χρονος αρχίζει να χτυπά με μπουνιές και κλωτσιές τον 8χρονο.

Το θύμα ούρλιαζε από τους πόνους, όμως ο 7χρονος δεν σταματούσε, το μόνο που τον ενδιέφερε ήταν να ανεβάσει το βίντεο στο TikTok. 

«Μου ζήτησε ο πατέρας συγγνώμη και όχι το παιδί»

Η μητέρα του παιδιού συνάντησε, στη συνέχεια, τον πατέρα του θύτη. Ο 7χρονος παραδέχτηκε το περιστατικό και με κλάματα ζήτησε συγγνώμη για την πράξη του.

Ο πατέρας του 7χρονου επικαλέστηκε διάφορα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο γιος του, τονίζοντας μάλιστα πως κάνει και μαθήματα στο σπίτι.

Η μητέρα του θύματος από την άλλη σκέφτεται να υποβάλλει μήνυση, εκφράζοντας τον φόβο πως μπορεί να υπάρξει αντίστοιχο περιστατικό στο μέλλον.

Μιλώντας στο Mega, η μητέρα του θύματος είπε τα εξής:

«Το παιδί μου έπαιζε και όταν τον είδα έκλαιγε, είχε σημάδι στο πρόσωπο και μου είπε πως το χτύπησε και ένα παιδί. Πήγαμε στο σπίτι του παιδιού που τον χτύπησε για να τους ενημερώσω. Ο πατέρας προσπαθούσε να μου πει πως ήταν ένας τσακωμός παιδιών και πως το παιδί του είχε πρόβλημα. Μετά από δύο ημέρες μου ήρθε βίντεο στο κινητό μου ο ξυλοδαρμός. Το είχε ανεβάσει ο 7χρονος. Όταν το είδα πήγα ξανά στο σπίτι. Ο πατέρας δεν ήξερε τίποτα. Φώναξε το παιδί ταραγμένος. Μου ζήτησε ο πατέρας συγγνώμη και όχι το παιδί. Είπα πως θα κινηθώ νομικά. Όταν πήγα στο σπίτι του παιδιού, το βάλαμε να το κατέβασε. Τώρα εάν υπάρχει στο κινητό του, δεν ξέρω. Από την ταραχή μου το έσβησα και εγώ. Θα κινηθώ νομικά αλλά θέλω να πω πως πρέπει να είμαστε πάνω από τα παιδιά μας και να τα προστατέψουμε. Οι συμμαθητές του δεν του είπαν κάτι».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d0na9yywz72h)


Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός ευρωψηφοδελτίου ΣΥΡΙΖΑ ο Παπανώτας με απόφαση Κασσελάκη

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη αντρόγυνο αστυνομικών - Η 37χρονη κατήγγειλε ότι την παρακολουθούσε μετά τον χωρισμό τους

Ανάλυση Politico: Γιατί ο Τραμπ μισεί την Ουκρανία;
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης