Διευκρινίσεις για την εμπλοκή στην υπόθεση της κληρονομιάς Τράγκα από τον δικηγόρο Τάσο Παρδάλη

Διευκρινίσεις για την εμπλοκή στην υπόθεση της κληρονομιάς Τράγκα από τον δικηγόρο Τάσο Παρδάλη

Αναλυτικά όσα λέει ο δικηγόρος που ήταν φίλος του Γιώργου Τράγκα

tragka
Διευκρινίσεις σχετικά με στοιχεία που τον αφορούν, στο ρεπορτάζ υπό τον τίτλο «Κληρονομιά Τράγκα: Η Μαρία Καρρά ζητάει πλέον άδεια από τον Γιάννη Τράγκα ακόμα και για να πληρώσει το ρεύμα στις βίλες», το οποίο δημοσιεύθηκε στο protothema.gr στις 8 Απριλίου, παρέχει με επιστολή του ο δικηγόρος Τ. Παρδάλης.

Η επιστολή του κ.Παρδάλη, ακολουθεί:

Σας γράφω για να ξεκαθαρίσω το ιστορικό αναφορικά με τους όποιους υπαινιγμούς ότι η εταιρεία μου ενεπλάκη σε καθυστέρηση ή άρνηση συνεργασίας προς παροχή απάντησης στην από 22 Μαρτίου 2024 επιστολή του Στέφανου Βασιλάκη, η οποία ελήφθη από εμάς μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στις 26 Μαρτίου 2024, με την οποία ζητήθηκαν πληροφορίες για πληρωμές που πραγματοποιήθηκαν προς εμάς για νομικές υπηρεσίες. 

Στην πραγματικότητα, η εταιρεία μας απάντησε στο αίτημα στις 11 Απριλίου 2024, ακριβώς τη δέκατη εργάσιμη ημέρα της χρονικής παραμέτρου που όρισε ο Στέφανος Βασιλάκης. Την ημέρα αυτή εστάλη επιστολή, με αναλυτικές πληροφορίες και σχετική έγγραφη τεκμηρίωση, στην ηλεκτρονική διεύθυνση που υποδείχθηκε στο αίτημα του Στέφανου Βασιλάκη. Επιπλέον, ουδέποτε υπηρέτησα ως διαχειριστής ή στέλεχος οποιωνδήποτε εταιρειών. Αυτή είναι επίσης μια ψευδής δήλωση για μένα.

Αντιλαμβάνομαι το αυξημένο ενδιαφέρον με την χρήση λέξεων που απευθύνονται σε εμένα προσωπικά, όπως για παράδειγμα οι «να αποκρύψουν», «άρνηση», «υπόνοιες», και ελαφρώς συγκεκαλυμμένα υπονοούμενα ότι συμμετέχω σε συναλλαγές «νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα» ή ότι έχω αναμειχθεί σε «κακουργηματική απιστία». Όμως λαμβάνοντας υπόψη τη φιλία μου με τον αείμνηστο κύριο Τράγκα, και το γεγονός ότι αυτοί οι υπαινιγμοί περί αδικοπραγιών είναι ψευδείς, θεωρώ ότι αυτό είναι τρομακτικά προσβλητικό και γνωρίζω ότι αν ο φίλος μου ήταν ακόμα ζωντανός, θα ένιωθε το ίδιο.
Όλες οι πληροφορίες που παρασχέθηκαν ήταν και παραμένουν διαθέσιμες προς γνωστοποίηση σε κάθε ελληνική αρχή, είτε η εν λόγω είναι εισαγγελέας, δικαστής ή άλλος αξιωματούχος, όποτε απαιτείται, κατόπιν αιτήματος. Μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μου απευθείας. Καμία αναγκαστική κλήτευση δεν απαιτείται.

Παρακαλώ διορθώστε το άρθρο σας αναλόγως ή μη διστάσετε να παραθέσετε την απάντησή μου.
Εκτιμώ αυτή την ευκαιρία να ξεκαθαρίσω τα γεγονότα.
Με Τιμή,
PARDALIS & NOHAVICKA, LLP
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης