Η έπαρση της σημαίας στη φρεγάτα «Θεμιστοκλής» με θέα το Βόσπορο – Δείτε φωτογραφία

Η έπαρση της σημαίας στη φρεγάτα «Θεμιστοκλής» με θέα το Βόσπορο – Δείτε φωτογραφία

Η φρεγάτα του Πολεμικού Ναυτικού βρίσκεται στο λιμάνι Σαραϊμπουρνού της Κωνσταντινούπολης στο πλαίσιο της Μόνιμης Ναυτικής Ομάδας Εργασίας SNMGII του ΝΑΤΟ

eparsi_simaias_xr
Συγκίνηση και αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχει προκαλέσει η έπαρση της σημαίας στην ελληνική φρεγάτα «Θεμιστοκλής» που βρίσκεται αγκυροβολημένη στο λιμάνι Σαραϊμπουρνού της Κωνσταντινούπολης.

konpoli


Η φρεγάτα «Θεμιστοκλής» βρίσκεται από την περασμένη Πέμπτη στο τουρκικό λιμάνι, μαζί με την τουρκική «Yavuz» και το γαλλικό πετρελαιοφόρο «Somme» στο πλαίσιο της Μόνιμης Ναυτικής Ομάδας Εργασίας SNMGII του ΝΑΤΟ.

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αρκετοί έχουν αναρτήσει φωτογραφία από την διαδικασία της έπαρσης της σημαίας στη φρεγάτα με θέα τον Βόσπορο και την Κωνσταντινούπολη.

Υπενθυμίζεται ότι τις προηγούμενες ημέρες η παρουσία της φρεγάτας του Πολεμικού Ναυτικού «Θεμιστοκλής» στο λιμάνι Σαραϊμπουρνού της Κωνσταντινούπολης και η εμφάνιση της ελληνικής σημαίας μέσα στον Βόσπορο, είχε προκάλεσει ποικίλα σχόλια από Τούρκους στα social media.

Όπως είχε γράψει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Τζεμ Γκουρντενίζ, ο «πατέρας» του δόγματος της «Γαλάζιας Πατρίδας», ο Έλληνας κυβερνήτης βρήκε την ευκαιρία για προπαγάνδα, καθώς «κρέμασε ελληνικές σημαίες σε όλα τα σημεία του πλοίου, αγνοώντας τα ναυτικά έθιμα, σύμφωνα με τα οποία η εθνική σημαία υψώνεται μόνο στην πρύμνη».
Κλείσιμο


Ειδήσεις σήμερα:

Χάος σε δικαστήριο του Μέιν μετά την ανακοίνωση ποινής άνδρα που σκότωσε την πρώην του με 100 μαχαιριές - Δείτε βίντεο

Μετά τα 33αρια έρχονται σημαντική πτώση της θερμοκρασίας, σκόνη και βροχές - Δείτε χάρτες

Τι συνέβη την πρώτη ημέρα της ποινικής δίκης του Τραμπ - Οι αντιδράσεις και το αίτημα του πρώην προέδρου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης