Υποδεχόμαστε την Άνοιξη με ανεβασμένη διάθεση και αισιοδοξία !

Υποδεχόμαστε την Άνοιξη με ανεβασμένη διάθεση και αισιοδοξία !

Το νέο τεύχος ΜΑΘΕ ΦΑΕ ΖΗΣΕ κυκλοφόρησε και μας προετοιμάζει για την εποχή που ανθίζει η φύση και η καρδιά μας!

mymarketHD18-4

Sponsored Content

Αγαπάμε την Άνοιξη και την καλωσορίζουμε με τον πιο σωστό τρόπο! Κάθε νέα εποχή συνδυάζεται και με ένα νέο τεύχος του περιοδικού ΜΑΘΕ ΦΑΕ ΖΗΣΕ, το οποίο μας μεταφέρει στη φιλοσοφία των My market. Μία φιλοσοφία η οποία με αγγίζει προσωπικά, καθώς δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στην προσφορά στο κοινωνικό σύνολο, αφού τα έσοδα του πάνε για καλό σκοπό, αλλά και στην αγοραστική εμπειρία που προσφέρουν τα καταστήματα My market, η οποία στηρίζεται στη σχέση εμπιστοσύνης και ποιότητας των προϊόντων. 

Κάθε επίσκεψη στα My market αποτελεί και μία ξεχωριστή εμπειρία για μένα, καθώς η περιήγηση στους χώρους μου δημιουργεί μία νότα χαράς και αισιοδοξίας, με την ποικιλία των καταναλωτικών αγαθών, αλλά και τα χαμόγελα σε συνδυασμό με την προσωποποιημένη φιλική εξυπηρέτηση των ατόμων που εργάζονται εκεί. Και όταν πλησιάζω στα ταμεία, κοιτάω πάντα το σταντ με το περιοδικό ΜΑΘΕ ΦΑΕ ΖΗΣΕ, να δω αν κυκλοφόρησε το νέο τεύχος. Και ναι, το είδα και ξαφνικά ένα χαμόγελο με φώτισε, στην σκέψη και μόνο να διαβάζω τις νέες, και πάντα επίκαιρες θεματολογίες του.

ΜΑΘΕ_ΦΑΕ_ΖΗΣΕ_-_My_market


Στο νέο τεύχος του περιοδικού ΜΑΘΕ ΦΑΕ ΖΗΣΕ, του οποίου το εξώφυλλο με αυτό το υπέροχο κέικ σε κάνει να θέλεις να το «φας», βρήκα ιδέες για δροσερές συνταγές και πασχαλινές λιχουδιές, προτάσεις για αρωματικά κρασιά που μυρίζουν Άνοιξη, έξυπνες ιδέες για διακόσμηση στο σπίτι, τον κήπο και το μπαλκόνι, εξορμήσεις που θα ξεσηκώσουν σίγουρα μικρούς αλλά και μεγάλους, όπως μία βαρκάδα στη λίμνη των Κρεμαστών στην Ευρυτανία, και προτάσεις για ευεξία και ευημερία της ψυχής και του σώματος μας. 

Και όλα αυτά με σύμμαχο τον καιρό, καθώς οι μέρες μεγαλώνουν διαρκώς και η φύση αναγεννιέται και μας προσφέρει όμορφα χρώματα και αρώματά. Η Άνοιξη βρίσκεται γύρω μας αλλά και στις καρδιές μας, ο ήλιος μας γεμίζει αισιοδοξία και μας ξελογιάζει, και θέλουμε να βγούμε έξω πολύ περισσότερο, να χαρούμε, να διασκεδάσουμε και να αναζητήσουμε δραστηριότητες στο βουνό ή τη θάλασσα με την παρέα μας, την οικογένειά μας και τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Μπαίνουμε σε μια μεγάλη γιορτή που θα φροντίσουμε να την κάνουμε ακόμη ωραιότερη με πολλούς τρόπους και ιδέες που θα τις βρούμε στο νέο τεύχος!

Και σε αυτό το σημείο να πούμε, ότι το νέο τεύχος του περιοδικού ΜΑΘΕ ΦΑΕ ΖΗΣΕ, μπορείτε να το βρείτε σε όλα τα καταστήματα My market και στο mymarket.gr. Ενώ ένας ακόμα λόγος που με κάνει να θέλω να το αγοράσω είναι ότι διατίθεται στη συμβολική τιμή των 0,40€, με τα έσοδα από τις πωλήσεις να πηγαίνουν σε φορείς και οργανισμούς για καλό σκοπό, μέσω του προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας των My market.


Κλείσιμο
Μαζί για όσα αγαπάς! #giaosaagapas
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης