Χειροπέδες σε 24χρονο που πυροβόλησε και σκότωσε νεαρό Αφγανό - Συνδέεται με τη συμμορία «Lions»

Χειροπέδες σε 24χρονο που πυροβόλησε και σκότωσε νεαρό Αφγανό - Συνδέεται με τη συμμορία «Lions»

Ο 24χρονος κατηγορείται ότι κατά τη συμπλοκή, έξω από κατάστημα στην Αθήνα, μεταξύ ατόμων αλβανικής καταγωγής και μιας ομάδας Αφγανών πυροβόλησε νεαρό Αφγανό 

police-thumb-large
Χειροπέδες σε 24χρονο, ο οποίος φέρεται να συνδέεται με τη συμμορία «Lions» και να εμπλέκεται στη δολοφονία νεαρού Αφγανού που είχε γίνει στις αρχές Μαρτίου στον Άγιο Παντελεήμονα, πέρασαν το απόγευμα Δευτέρας στελέχη του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας.

Ο 24χρονος κατηγορείται ότι κατά τη συμπλοκή που έλαβε χώρα στις 8 Μαρτίου έξω από κατάστημα στην Αθήνα μεταξύ ατόμων αλβανικής καταγωγής που ήταν μαζί του και μιας ομάδας Αφγανών πυροβόλησε νεαρό Αφγανό με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει θανάσιμα.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο συλληφθείς, φθάνοντας στην οδό Ακακίου προέταξε το πιστόλι του και πυροβόλησε προς την ομάδα των Αφγανών, χωρίς ωστόσο να τραυματιστεί κάποιος από αυτούς.

Στη συνέχεια η ομάδα των Αφγανών κινήθηκε προς την οδό Ηπείρου και μετά από λίγο ο 24χρονος φέρεται να πυροβόλησε το θύμα τραυματίζοντάς το στο κεφάλι.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., το κίνητρο της επίθεσης εστιάζεται στη διακίνηση ναρκωτικών. Να σημειωθεί ότι ο συλληφθείς έχει κατηγορηθεί κατά το παρελθόν για συνέργεια σε ανθρωποκτονία με δόλο και απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή και κατά συναυτουργία αλλά και για σύσταση συμμορίας.

Επίσης, έχει κατηγορηθεί για αρπαγή, διακεκριμένη οπλοκατοχή και οπλοχρησία, επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συναυτουργία και κατά συρροή, κλοπή κατά συναυτουργία, κλοπή, αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος, συμπλοκή, εκβίαση, απείθεια, παράνομη βία, απειλή, φθορά ξένης ιδιοκτησίας, παραβίαση μέτρων για την πρόληψη και μετάδοση ασθενειών, επαιτεία, για παράβαση του νόμου περί όπλων καθώς και για ενδοοικογενειακή βία.

Ειδήσεις σήμερα:

Έκρηξη ενδοοικογενειακής βίας σε όλη την Ελλάδα: 109 περιστατικά σε μία ημέρα - 54 συλλήψεις

Ο Μητσοτάκης «απαντά» στον Κασσελάκη: Οι εθνικές εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας


Επικοινωνεί κανονικά και συνομιλεί με διαύγεια, λέει ο γιος του Μανώλη Μαυρομμάτη μετά την έξοδο από τη ΜΕΘ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης