Ανήλικοι λήστεψαν ιδιοκτήτη καταστήματος στην Άνδρο

Ανήλικοι λήστεψαν ιδιοκτήτη καταστήματος στην Άνδρο

Oι τρεις φίλοι ηλικίας 16, 17 και 19 χρόνων χτύπησαν τον άνδρα όταν τους έπιασε να κλέβουν και τράπηκαν σε φυγή

peripoliko_mera_art
Αποφασισμένοι να αποκτήσουν τα ρούχα της αρεσκείας τους με κάθε τρόπο ήταν τρεις νεαροί Έλληνες, δυο από τους οποίους είναι ανήλικοι, όταν μπήκαν παριστάνοντας τους πελάτες σε ένα κατάστημα ενδυμάτων στην Άνδρο. Έτσι, δεν δίστασαν να επιτεθούν στον ιδιοκτήτη που τους έπιασε να κλέβουν.

Ο επιχειρηματίας προσπάθησε να αποσπάσει από τους "πελάτες" τα είδη που προσπάθησαν να αρπάξουν, όταν εκείνοι επιχείρησαν να φύγουν χωρίς να πληρώσουν. Όμως, οι τρεις φίλοι ηλικίας 16, 17 και 19 χρόνων τον χτύπησαν και τράπηκαν σε φυγή, για να συλληφθούν αμέσως από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος που βρήκαν στην κατοχή τους τα κλεμμένα ρούχα.

Στην προανάκριση διαπιστώθηκε πως ο 16χρονος οδηγούσε Ι.Χ. αυτοκίνητο χωρίς να διαθέτει άδεια ικανότητας, ενώ δεν είχε βγάλει ούτε ταυτότητα. Οι τρεις νεαροί παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σύρου με την κατηγορία της ληστείας από κοινού, ενώ και οι γονείς των δυο ανηλίκων κατηγορούνται για πλημμελή εποπτεία τους.

Ανήλικοι έκλεψαν μοτοποδήλατο

"Τρικάβαλο" σε ένα μοτοποδήλατο που είχαν κλέψει λίγη ώρα νωρίτερα έξω από το σπίτι του ιδιοκτήτη του στην Πρέβεζα, όπου ήταν σταθμευμένο, έκαναν τρεις 17χρονοι οι οποίοι συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και της Ασφάλειας τα ξημερώματα της Δευτέρας. Το μοτοποδήλατο αποδόθηκε στον δικαιούχο και κατασχέθηκαν διάφορα κατσαβίδια, κλειδιά και άλλα εργαλεία που βρέθηκαν στην κατοχή των τριών νεαρών, όπως και μια κουκούλα full face. Οι 17χρονοι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πρέβεζας κατηγορούμενοι για κλοπή κατά συναυτουργία, ενώ σε βάρος των γονέων τους σχηματίστηκε δικογραφία για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου.



Ειδήσεις σήμερα:

Βραζιλιάνος τα ξαναβρήκε με τη γυναίκα που του έκοψε το μόριο - «Είναι μια υπέροχη, τρυφερή γυναίκα που με αγαπά»

Υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες και βοριάδες έως 7 μποφόρ σήμερα

Η ολική έκλειψη ηλίου που μάγεψε τις ΗΠΑ: Οι μαζικοί γάμοι, οι παράξενες αντιδράσεις ζώων και οι θεαματικές εικόνες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης