Εξαφανίστηκε 53χρονος στον Σταθμό Λαρίσης - Αναζητείται από την Παρασκευή
Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του 53χρονου σήμερα και προχώρησε άμεσα στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του
Εξαφανίστηκε την Παρασκυή 5 Απριλίου από την περιοχή του Σταθμού Λαρίσηςστο κέντρο της Αθήνας, ο Στυλιανός Πάλλας, 53 ετών.
Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του 53χρονου σήμερα και προχώρησε άμεσα στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικα, κατόπιν αιτήματος της οικογένειας του, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι, οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.
Ο Στυλιανός Πάλλας έχει ύψος 1,85 μ. και βάρος περίπου 85 κιλά, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε μπλε πουκάμισο.
Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.