Μετά τον διοικητή, «ξηλώθηκαν» ακόμα τέσσερις αστυνομικοί από το ΑΤ Αγίων Αναργύρων

Μετά τον διοικητή, «ξηλώθηκαν» ακόμα τέσσερις αστυνομικοί από το ΑΤ Αγίων Αναργύρων

Πρόκειται για την αξιωματικό υπηρεσίας, την επόπτρια, την οδηγό της επόπτριας, οι οποίες ήταν παρούσες κατά τη συζήτηση με την 28χρονη όπως επίσης και ο σκοπός του Αστυνομικού Τμήματος

at-agion-anargyron-m
Συνεχίζονται οι καρατομήσεις στην ΕΛ.ΑΣ. μετά τη δολοφονία της 28χρονης Κυριακής έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων το βράδυ της Δευτέρας (1/4).

Όπως έγινε γνωστό το βράδυ της Τετάρτης, μετά τον διοικητή του τμήματος «ξηλώθηκαν» ακόμα τέσσερις αστυνομικοί από το ΑΤ Αγίων Αναργύρων. 

Πρόκειται για την αξιωματικό υπηρεσία, την επόπτρια, την οδηγό της επόπτριας οι οποίες ήταν παρούσες κατά τη συζήτηση της 28χρονης με την αξιωματικό υπηρεσίας και τον σκοπό του Αστυνομικού Τμήματος.

Νωρίτερα, είχε γίνει γνωστό ότι απομακρύνθηκε από τη θέση του ο αστυνομικός της Άμεσης Δράσης που συνομίλησε με το θύμα - είναι υπό έρευνα από την ΕΛΑΣ και αντιμέτωπος με ποινικές και διοικητικές ευθύνες - ενώ αντικαταστάθηκε και ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Αγίων Αναργύρων.

Σύμφωνα με πληροφοριες, το ηχητικό που έχει δοθεί στη δημοσιότητα, εστάλη ατόφιο από χθες, από την ίδια την Αστυνομία στον εισαγγελέα και στον διεξάγοντα την εσωτερική έρευνα εκ μέρους της ΕΛΑΣ.

Υπενθυμίζεται ότι το ηχητικό, είναι μέρος της δικογραφίας και πως η έρευνα για όλους τους εμπλεκόμενους έχει ξεκινήσει ήδη από χθες. Ελέγχονται όλοι, ενδελεχώς και στο ΑΤ και στο «100», έχουν ληφθεί καταθέσεις από όλους και μέχρι την Παρασκευή, αφού ολοκληρωθεί η προκαταρκτική έρευνα τα στοιχεία θα σταλούν στον εισαγγελέα, όπως προβλέπεται από τη διαδικασία, προκειμένου να τους καλέσει να απολογηθούν.

Ειδήσεις σήμερα:

Αρχιμανδρίτης ξυλοκόπησε Μητροπολίτη μέσα σε ναό στην Κωνσταντινούπολη - Δείτε βίντεο

Τα μαζεύει η σύζυγος του Γιοκαρίνη για τη σύλληψή του: Κάνουν την τρίχα τριχιά, ζήτησα να γίνει μια σύσταση


Μαθητής μαχαίρωσε δύο εφήβους και έναν περαστικό στην Κέρκυρα - Στο νοσοκομείο οι τραυματίες



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης