Γιοκαρίνης: «Κάνουν την τρίχα τριχιά, ζήτησα να γίνει μια σύσταση» λέει η σύζυγός του για τη σύλληψή του

Γιοκαρίνης: «Κάνουν την τρίχα τριχιά, ζήτησα να γίνει μια σύσταση» λέει η σύζυγός του για τη σύλληψή του

Ο γνωστός τραγουδιστής συνελήφθη έπειτα από καταγγελία πως έπιασε από τον λαιμό και απείλησε τη σύζυγό του - Ασκήθηκε δίωξη σε βάρος του σε βαθμό πλημμελήματος

giokarini-maketa
Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε νωρίτερα το μεσημέρι ο γνωστός τραγουδιστής Γιάννης Γιοκαρίνης ο οποίος συνελήφθη τα ξημερώματα της Τετάρτης, μετά από καταγγελία για βία σε βάρος της 47χρονης συζύγου του. Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο Γιάννης Γιοκαρίνης έπιασε από τον λαιμό και απείλησε τη σύζυγό του.

Η γυναίκα του τραγουδιστή, ωστόσο, σε δηλώσεις που έκανε στους δημοσιογράφους, ενώ περίμενε τη δίκη του στο Τριμελές Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο Αθηνών, χαρακτήρισε ούτε λίγο ούτε πολύ υπερβολικές τις κατηγορίες σε βάρος του, τονίζοντας πως η ίδια ζήτησε να γίνει, απλά, μια σύσταση καθώς «είχαν ανέβει τα ντεσιμπέλ». 

Δηλώσεις της συζύγου του Γιάννη Γιοκαρίνη


«Έγινε ακριβώς αυτό. Πήρα τηλέφωνο, επειδή είχαν αρχίσει τα ντεσιμπέλ να ξεφεύγουν και να βγαίμουν προς τα έξω, πήρα τηλέφωνο για να ηρεμήσουν πνεύματα. Να γίνει μια σύσταση. Από εκεί και πέρα, έχει γίνει η τρίχα τριχιά, ότι με έπιασε από τον λαιμό, ότι με βάρεσε, ότι μου έκανε...Μου είπαν πως είναι αυτεπάγγελτο και γι' αυτό τραβηχτήκαμε και τραβιόμαστε μέχρι τώρα» είπε η 47χρονη  για τη σύλληψη του Γιοκαρίνη

Πλέον την περαιτέρω πορεία της υπόθεσης αν δηλαδή θα εκδικασθεί ή όχι θα την κρίνει το δικαστήριο.

Ασκήθηκε δίωξη σε βάρος του τραγουδιστή

Στην άσκηση ποινικής δίωξης σε βαθμό πλημμελήματος σε βάρος του Γιάννη Γιοκαρίνη, προχώρησε η εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας. Να σημειωθεί ότι ο 69χρονος καλλιτέχνης συνελήφθη έπειτα από καταγγελία της συζύγου του και πλέον βάση της δίωξης που του ασκήθηκε κατηγορείται για τα πλημμελήματα της απειλής και της απόπειρας σωματικής βλάβης, με βάση το νόμο για την ενδοοικογενειακή βία. Ο Γιάννης Γιοκαρίνης μετά την άσκηση της δίωξης παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Τριμελές Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο Αθηνών.

Τι είχε δηλώσει ο τραγουδιστής για τη σχέση τους πριν μερικά χρόνια

Το ζευγάρι το 2010 είχε κάνει τον πολιτικό του γάμο στην Πινακοθήκη Πειραιά και ακολούθησε ο θρησκευτικός γάμος στην Κέρκυρα του 2017.

Τον Οκτώβριο του 2021 είχαν παραχωρήσει μια κοινή συνέντευξη στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα», στην οποία δήλωναν πολύ αγαπημένοι, με τον Γιάννη Γιοκαρίνη να αναφέρεται στο πόσο σημαντικό ρόλο έπαιξε η σύζυγος του, στο να καταφέρει να ξεπεράσει τον εθισμό του στο αλκοόλ.

«Από την αρχή, σαν ζευγάρι που ξεκινήσαμε, τα μοιραστήκαμε όλα τα θέματα και τα μοιραζόμαστε και θα τα μοιραζόμαστε» είχε δηλώσει ο Γιάννης Γιοκαρίνης, με τη σύζυγό του να συμπληρώνει:

«Είναι πολύ περιποιητικός. Πολύ δοτικός. Περάσαμε ένα πολύ μεγάλο λούκι με την εξάρτηση του Γιάννη από το αλκοόλ. Ο Γιάννης έκανε μεγάλο αγώνα και εγώ είμαι πολύ περήφανη που κατάφερα να τον κάνω να είναι ο εαυτός του. Δεν γινόταν να ακούω “έτσι είναι ο Γιοκαρίνης και δεν αλλάζει”, το πήρα πατριωτικά».

«Μας πήρε 13 χρόνια αυτή η ιστορία μέχρι να απεξαρτηθώ, είναι 18 χρόνια βράχος δίπλα μου. Αν δεν ήταν δίπλα μου, δεν θα είχε συνεχιστεί η πορεία μου, έτσι όπως πήγαινα. Όπως έχουν φύγει πολλοί φίλοι μου, έτσι θα είχα φύγει κι εγώ» είχε αναφέρει τότε ο τραγουδιστής.


Ειδήσεις σήμερα:

«Την Κυριακή τη μεγάλωσα μόνος μου από τα 5 της και ήρθε αυτός...» - Ξεσπάει ο πατέρας της 28χρονης που δολοφονήθηκε στους Αγίους Αναργύρους

Συνελήφθη ο Γιάννης Γιοκαρίνης - Έπιασε από τον λαιμό και απείλησε τη σύζυγό του


Εννέα οι νεκροί από τον σεισμό στην Ταϊβάν, πάνω από 700 οι τραυματίες - Συγκλονιστικά βίντεο από το χτύπημα των 7,4 Ρίχτερ


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης