Όμιλος Καράτζη: Λαμπερή βραδιά για τα 50 χρόνια από την ίδρυσή του

Όμιλος Καράτζη: Λαμπερή βραδιά για τα 50 χρόνια από την ίδρυσή του

Την ιδιαίτερη εκδήλωση παρακολούθησηαν υπουργοί, βουλευτές, τοπικοί παράγοντες, εκπρόσωποι του επιχειρηματικού κόσμου και της Εκκλησίας, συνεργάτες και πλήθος κόσμου.  

1__kedriki

Sponsored content

Μισό αιώνα λειτουργίας και προσφοράς συμπλήρωσε ο Όμιλος Καράτζη και το γιόρτασε με μια λαμπερή εκδήλωση, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Ηράκλειο της Κρήτης, παρουσία Υπουργών, βουλευτών, εκπροσώπων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, της Επιχειρηματικότητας, της Εκκλησίας, φορέων, συνεργατών και πλήθους κόσμου.
2_kar
Η CEO του ομίλου Καράτζη, κ. Γιούλια Καράτζη και ο Πρόεδρος και CEO του ομίλου Καράτζη, κ. Αντώνης Καράτζης.
6_kar
Η Βουλευτής Χανιών ΝΔ, κ. Ντόρα Μπακογιάννη και ο Πρόεδρος και CEO του ομίλου Καράτζη, κ. Αντώνης Καράτζης
Οι ομιλίες της κ. Νανάς Καράτζη, του Προέδρου του Ομίλου κ. Αντώνη Καράτζη και του Γενικού Διευθυντή κ. Κωνσταντίνου Αρχοντάκη έγιναν μέσα σε κλίμα συγκίνησης, ενώ το παρατεταμένο χειροκρότημα των
παρευρισκόμενων στο άκουσμα του ονόματος του αείμνηστου Μιλτιάδη Καράτζη, οι αναφορές στο ξεκίνημα της εταιρείας, στις αρχικές δυσκολίες, στις μεγάλες προκλήσεις αλλά και στη γιγάντωση του Ομίλου με το πέρασμα των χρόνων, ξεχώρισαν στην ιστορική αυτή βραδιά για την εταιρεία και τους ανθρώπους της.
50 χρόνια Όμιλος Καράτζη: Οι δηλώσεις για τη λαμπερή βραδιά
Κλείσιμο
50 χρόνια Όμιλος Καράτζη: Η ομιλία του προέδρου και η παρουσίαση των στελεχών
Περηφάνεια για το παρελθόν σιγουριά για το μέλλον
Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, παρουσιάστηκαν όλα τα διευθυντικά στελέχη, ενώ βραβεύτηκαν εργαζόμενοι που πρόσφεραν τα μέγιστα στις επιχειρήσεις του Ομίλου και που πλέον έχουν συνταξιοδοτηθεί. Ιδιαίτερη στιγμή, η προβολή ενός εξαιρετικού αφιερώματος όπου παρουσιάστηκαν οι σημαντικότεροι σταθμοί της 50χρονης αυτής πορείας.

Ο Όμιλος Καράτζη συνεχίζει την ανοδική του πορεία με τις εταιρείες του να κατακτούν τις αγορές στους τομείς που δραστηριοποιούνται.
Η βραδιά έκλεισε με μουσική, κρητικούς ήχους και παραδοσιακούς χορούς, και με λαϊκό πρόγραμμα το οποίο κορυφώθηκε με την εμφάνιση του γνωστού τραγουδιστή Πάνου Κιάμου που ξεσήκωσε τους παρευρισκόμενους.

Στην κεντρική φωτογραφία: Ο Πρόεδρος και CEO του ομίλου Καράτζη, κ. Αντώνης Καράτζης
Karatzis Group 50 years
19_kar
Ο υφυπουργός Ανάπτυξης, κ. Μάξιμος Σενετάκης.
22_kar
Ο Πρόεδρος και CEO του ομίλου Καράτζη, κ. Αντώνης Καράτζης και η βουλευτής Ηρακλείου ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής, κ. Ελένη Βατσινά.
23_kar
Ο βουλευτής Ηρακλείου ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής, κ. Φραγκίσκος Παρασύρης.
14_kar
(από αριστερά) Ο Ευρωβουλευτής ΝΔ, κ. Μανώλης Κεφαλογιάννης, ο βουλευτής Χίου ΝΔ κ. Νότης Μηταράκης, η κ. Μαρία Δουρίδα – Μηταράκη και ο Πρόεδρος και CEO του ομίλου Καράτζη, κ. Αντώνης Καράτζης.
12_kar
Η CEO της Bright Colors, κ. Αφροδίτη Δωρίτη και ο Α’ Αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής Λασιθίου ΝΔ κ. Γιάννης Πλακιωτάκης.
9_kar
Ο Πρόεδρος και CEO του ομίλου Καράτζη, κ. Αντώνης Καράτζης και ο Περιφερειάρχης Κρήτης κ. Σταύρος Αρναουτάκης.
10_kar
Ο σκηνοθέτης κ. Γιάννης Σμαραγδής, η βουλευτής Πέλλας ΣΥΡΙΖΑ, κ. Θεοδώρα Τζάκρη και ο Πρόεδρος και CEO του ομίλου Καράτζη, κ. Αντώνης Καράτζης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης