Ηλεία: Ιερόσυλος διέρρηξε τρεις φορές την ίδια εκκλησία

Ηλεία: Ιερόσυλος διέρρηξε τρεις φορές την ίδια εκκλησία

Οι τρεις κλοπές, που είχαν λεία μικρά χρηματικά ποσά, εξιχνιάστηκαν μετά από έρευνα των αστυνομικών του τμήματος Πηνειού

Κατερίνη: Ιερόσυλος με «ειδική» πατέντα «ψάρευε» κέρματα από το παγκάρι
Όποτε ξέμενε από χρήματα, τρύπωνε στην εκκλησία της Παναγίας Καθολικής στη Γαστούνη για να βγάλει "μεροκάματο" παραβιάζοντας το παγκάρι ένας Έλληνας ιερόσυλος ο οποίος διέπραξε συνολικά τρεις κλοπές στο ναό, από τον Φεβρουάριο ως την περασμένη Κυριακή.

Οι τρεις κλοπές, που είχαν λεία μικρά χρηματικά ποσά, εξιχνιάστηκαν μετά από έρευνα των αστυνομικών του τμήματος Πηνειού και ταυτοποιήθηκαν τα πλήρη στοιχεία του δράστη, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία που διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας. Η προανάκριση συνεχίζεται, όμως, καθώς αναζητούνται τα στοιχεία ενός συνεργού του που συμμετείχε στις κλοπές με ρόλο τσιλιαδόρου.

Ανήλικες έκλεψαν είδη από περίπτερο

Διάφορα είδη αξίας 21 ευρώ έκλεψαν από ένα περίπτερο στην πόλη των Ιωαννίνων δύο ανήλικες Ελληνίδες οι οποίες, όμως, συνελήφθησαν λίγα λεπτά μετά από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και στην κατοχή τους βρέθηκαν τα κλεμμένα προϊόντα και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη. Η Ασφάλεια σχημάτισε δικογραφία για κλοπή κατά συναυτουργία σε βάρος των δυο ανήλικων κοριτσιών που οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων, ενώ και στους γονείς τους ασκήθηκε δίωξη για παραμέληση της εποπτείας τους.

Την στιγμή που κινείτο στον Βόλο με ένα ηλεκτρικό ποδήλατο που είχε κλέψει τα ξημερώματα της Παρασκευής από τον χώρο στάθμευσης ενός σπιτιού στην πόλη, εντοπίστηκε το ίδιο απόγευμα από αστυνομικούς της Ασφαλείας ένας Έλληνας, ο οποίος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου. Το κλεμμένο ηλεκτρικό ποδήλατο κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.


Ειδήσεις σήμερα:

Μητσοτάκης: Με τη δημαγωγία η Ελλάδα έμενε πίσω, με τον πατριωτισμό της ευθύνης πήγαινε μπροστά

Δείτε βίντεο: Έτσι «ψάρεψαν» τα εκατομμύρια χάπια πρεγκαμπαλίνης στο Λαύριο


Ρούμπι Φράνκε: Κατέγραφε σε ημερολόγιο τα βασανιστήρια που έκανε στα παιδιά της η youtuber που θα σαπίσει στη φυλακή
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης