Κύκλωμα μαστροπείας: «Είχα οικονομικά προβλήματα» λέει ο αστυνομικός που συνόδευε Ουκρανές και Ρωσίδες σε ξενοδοχεία

Κύκλωμα μαστροπείας: «Είχα οικονομικά προβλήματα» λέει ο αστυνομικός που συνόδευε Ουκρανές και Ρωσίδες σε ξενοδοχεία

Ο γεννημένος στην Ουκρανία αστυφύλακας έπαιρνε 30 ευρώ από κάθε κοπέλα - Η Ρωσίδα γυναίκα του διαθέτει εταιρεία ενοικιάσεως αυτοκινήτων leasing

astynomikos
Τα... οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει επικαλέστηκε ενώπιον των συναδέλφων του ο αστυνομικός που συνελήφθη από τους «Αδιάφθορους» για συμμετοχή σε κύκλωμα μαστροπείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, ο αστυνομικός -ο οποίος έχει γεννηθεί στην Ουκρανία- υπηρετεί στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πειραιά και μετά τη σύλληψη του παραδέχθηκε ότι μετέφερε περίπου 15 φορές γυναίκες σε ξενοδοχείο στη Μεταμόρφωση για την πραγματοποίηση ερωτικών ραντεβού.

Όπως είπε αναγκάστηκε να το κάνει καθώς αντιμετωπίζει εδώ και καιρό οικονομικά προβλήματα, προσθέτοντας πως για τις «υπηρεσίες» μεταφορέα που προσέφερε έπαιρνε από την κάθε κοπέλα 30 ευρώ.

Καλά ενημερωμένες πηγές, μιλώντας στο protothema.gr, σημείωσαν πως η γυναίκα του αστυνομικού είναι από τη Ρωσία και διαθέτει εταιρεία ενοικιάσεως αυτοκινήτων leasing, κάτι που του έδωσε τη δυνατότητα να αλλάζει συνεχώς οχήματα προκειμένου να μην γίνεται αντιληπτός.

Τελικά η δράση του αποκαλύφθηκε το βράδυ της 10ης Οκτωβρίου 2023 μετά από τηλεφώνημα στο Τμήμα Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛΑΣ στο οποίο γινόταν λόγος για αστυνομικό που υπηρετεί σε υπηρεσία του Πειραιά και συμμετέχει σε οργανωμένο κύκλωμα σωματεμπορίας που εκδίδει αλλοδαπές γυναίκες. Στο ίδιο τηλεφώνημα ειπώθηκε και το όνομα του ξενοδοχείου στο οποίο μετέφερε τις γυναίκες από την Ουκρανία και τη Ρωσία.

Η πρώτη κίνηση των αστυνομικών που ανέλαβαν την υπόθεση ήταν να ζητήσουν άρση του τηλεφωνικού απορρήτου με την έρευνα να φέρνει στο φως ίχνη του αστυνομικού στο επίμαχο ξενοδοχείο της Μεταμόρφωσης σε διαφορετικές ημερομηνίες

Η ανάλυση των στοιχείων έδειξε ότι τουλάχιστον τρεις φορές το δίμηνο Οκτωβρίου-Νοεμβρίου ο εν λόγω αστυνομικός παρέμεινε στο ξενοδοχείο για τουλάχιστον μια ώρα.

Το επόμενο βήμα των αστυνομικών ήταν να συγκροτήσουν ειδική ομάδα που ανέλαβε τη φυσική παρακολούθηση του αστυνομικού που έχει τον βαθμό του αστυφύλακα, κατά τη διάρκεια της οποίας εντοπίστηκε τουλάχιστον δύο φορές την περασμένη εβδομάδα να βρίσκεται κοντά στο ξενοδοχείο, άλλοτε σε αυτοκίνητο και άλλοτε πεζός.

Τελικά οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη του συναδέλφου τους το πρωί της Πέμπτης. Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο κινητά τηλέφωνα και το ποσό των 500 ευρώ. Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του όπου εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 12 φυσίγγια διαμετρήματος 5,56 mm, μία σιδερογροθιά, επτά φορητοί ασύρματοι πομποδέκτες και το χρηματικό ποσό των 2.535 ευρώ. Όπως διαπιστώθηκε, μάλιστα, δύο εκ των ασυρμάτων ήταν συντονισμένοι σε συχνότητες της ΕΛΑΣ.


Ειδήσεις σήμερα:

Ιωάννινα: Ανατροπή με τη σορό - Αυτοκτόνησε ο 50χρονος, είχε αφήσει σημείωμα

Ομόνοια: Ριφιφί σε κοσμηματοπωλείο με λεία χρυσαφικά αξίας 50.000 ευρώ - Φωτογραφίες

25η Μαρτίου: Πώς θα κινηθούν μετρό και τραμ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης