Πάτρα: Συνελήφθησαν δύο άτομα που διακινούσαν κοκαΐνη και κάνναβη στο Καρναβάλι

Πάτρα: Συνελήφθησαν δύο άτομα που διακινούσαν κοκαΐνη και κάνναβη στο Καρναβάλι

Ο ένας εκ των συλληφθέντων συνελήφθη ενώ πωλούσε φιξάκια κοκαΐνης και κάνναβη σε δύο αγοραστές – Και οι δύο οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών

arrest
Την κατάλληλη στιγμή επενέβησαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών για να αποτρέψουν την διακίνηση κοκαΐνης σε επισκέπτες του Καρναβαλιού της Πάτρας έναν 31χρονο Έλληνα, καθώς τον τσάκωσαν πάνω στο αλισβερίσι και στη συνέχεια συνέλαβαν στο σπίτι του έναν συνεργό του.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 31χρονο το μεσημέρι της Παρασκευής, την στιγμή που πωλούσε «φιξάκια» με 1,9 γραμμάριο κοκαΐνης και 1,2 γραμμάριο ακατέργαστης κάνναβης σε δυο αγοραστές και τους συνέλαβαν. Πάνω στον διακινητή βρήκαν ένα κινητό τηλέφωνο και 320 ευρώ, αλλά κατά την έρευνα που ακολούθησε στην κατοικία του, όπου συνελήφθη ο 34χρονος Έλληνας συνεργός του, βρέθηκαν άλλα 151,3 γραμμάρια κοκαΐνης, 26 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και δυο ηλεκτρονικές ζυγαριές.

Στο σπίτι κατασχέθηκαν, ακόμη, 2.430 ευρώ τα οποία προέρχονταν από την πώληση ναρκωτικών, άλλα 20 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο που βρέθηκαν στην κατοχή του 34χρονου, καθώς και ένα αυτοκίνητο και μια μοτοσικλέτα που χρησιμοποιούσαν κατά την αναζήτηση αγοραστών.

Σε βάρος των δυο δραστών σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για κατοχή και διακίνηση και σε βάρος των «πελατών» τους για αγορά ναρκωτικών και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών που τους παρέπεμψε να απολογηθούν στον ανακριτή.


Κλείσιμο
narkotika



Ειδήσεις σήμερα:

Ο λαβύρινθος των Kasselakis Co - Απαιτούνται συγκεκριμένες απαντήσεις στα αμείλικτα ερωτήματα, λέει η ΝΔ

Έλληνας άνοιξε τη σημαία στην Αγία Σοφία και έγραψε «Αγαπημένη μου Πόλη, για πάντα Ελληνική» - Αντιδράσεις στην Τουρκία

Προκλητικός ο Τραμπ: Αν δεν εκλεγώ, θα γίνει μακελειό στη χώρα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης