Πολυχρονόπουλος: Ελέγχθηκε για 600.000 ευρώ που φέρεται να έπαιξε σε τυχερά παιχνίδια – Έχασε τα 340.000 ευρώ

Πολυχρονόπουλος: Ελέγχθηκε για 600.000 ευρώ που φέρεται να έπαιξε σε τυχερά παιχνίδια – Έχασε τα 340.000 ευρώ

Ο ιδρυτής της κοινωνικής κουζίνας φέρεται ότι τζόγαρε ποσά από τους λογαριασμούς που κατέθεταν χρήματα άνθρωποι για να προσφέρουν βοήθεια – Τι λέει ο δικηγόρος του 

polyxronopoulos_xr
Τεράστια ποσά που προέρχονταν από τις καταθέσεις ανθρώπων που ήθελαν να δώσουν βοήθεια στον «Άλλο Άνθρωπο» φέρεται ότι έπαιζε ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του Mega, ο κ. Πολυχρονόπουλος φέρεται ότι έπαιξε σε τυχερά παιχνίδια 600.000 ευρώ και έχασε 340.000 ευρώ.

Οι Αρχές, στην έρευνα που έκαναν με ιδιωτικές εταιρείες και κρατικές Αρχές, διαπίστωσαν ότι ο κ. Πολυχρονόπουλος έχει ποντάρει σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών 500.000€ από λογαριασμούς της μητέρας του και συγγενών, όπου από αυτά έχει χάσει 180.000 ευρώ.

Οι λογαριασμοί αντλούσαν κεφάλαια από δωρεές ανθρώπων που ήθελαν να προσφέρουν στην κοινωνική κουζίνα «Ο Άλλος Άνθρωπος».



Παράλληλα, φέρεται ότι είχε ποντάρει 200.000 ευρώ και σε άλλη στοιχηματική εταιρεία από λογαριασμούς συγγενών και paypal, όπου σε αυτή την περίπτωση έχει χάσει 160.000 ευρώ, σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί από την μέχρι τώρα εν εξελίξει έρευνα.

Ο κ. Πολυχρονόπουλος φέρεται επίσης ότι επισκέφθηκε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών τουλάχιστον 1.000 φορές.

Για «σταδιακή αποδόμηση» του κατηγορητηρίου μιλά ο δικηγόρος του

Πάντως, ο δικηγόρος του κ. Πολυχρονόπουλου Νίκος Αλεξανδρής δήλωσε ότι «παρατηρούμε από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε αυτή η ιστορία μια σταδιακή αποδόμηση του κατηγορητήριου, εντός εισαγωγικών, γιατί κατηγορητήριο δεν υπάρχει». 

Κλείσιμο
«Ξεκίνησε υποτίθεται μια έρευνα της Αρχής για τα συγκεκριμένα αδικήματα, μεταξύ των οποίων και της απάτης. Η απάτη σταδιακά έφυγε. (…) Η αρχική διάταξη της Αρχής είναι ανακριβής διότι δεν ερευνώνται πια τα 600.000».

«Περιμένετε, θα δείτε πράγματα που ούτε εσείς δε θα τα πιστεύετε. Κάθε μέρα που περνάει θα δείτε ότι δεν υπάρχει καμία τέτοια πραγματικότητα σαν αυτήν που περιγράφετε», πρόσθεσε.



Ειδήσεις σήμερα:

Πρώτο «λουκέτο» σε πρατήριο καυσίμων για 2 χρόνια από την ΑΑΔΕ για νοθευμένα καύσιμα

«Αδέσποτα Κορμιά»: Το πολυσυζητημένο ντοκιμαντέρ της Ελίνας Ψύκου που προκαλεί αντιδράσεις

Ο Κασσελάκης απαντά για τα αστακοκάραβα - «Έχω αποχωρήσει από τις 10 Μαρτίου 2023, ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πατήσει γκάζι»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης