Χανιά: Εντοπίστηκε ανθρώπινος σκελετός σε κοίτη ποταμού
Εξετάζεται το ενδεχόμενο εάν ανήκει σε κάτοικο της περιοχής που αγνοείται από το περασμένο καλοκαίρι
Ένας ανθρώπινος σκελετός εντοπίστηκε σε κοίτη ποταμού στο Κατοχώρι Κεραμειών σταΧανιά.
Σύμφωνα με το zarpanews.gr, αντιμέτωπη με το μακάβριο θέαμα βρέθηκε μια γυναίκα το Σάββατο 9 Μαρτίου, η οποία φέρεται να είχε πάει να μαζέψει χόρτα στην περιοχή και αμέσως ενημέρωσε τις αρχές.
Ο σκελετόςπαρελήφθη προκειμένου να εξεταστεί από ιατροδικαστή.
Σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να διενεργηθεί εξέταση dna για την ταυτοποίηση, ενώ ερευνάται το ενδεχόμενο, εάν ανήκει σε κάτοικο της περιοχής που αγνοείται από το περασμένο καλοκαίρι.
Η σύγχρονη μεταλλευτική δραστηριότητα, δεν καθορίζεται μόνο από την παραγωγή πρώτων υλών, αλλά και από τον τρόπο με τον οποίο εντάσσεται στο κοινωνικό, οικονομικό και περιβαλλοντικό πλαίσιο, στο οποίο λειτουργεί και το πως αλληλοεπιδρά με αυτό.