Σπάρτη: Γυναίκα πρώην μπόντι-μπίλντερ καταγγέλλει ότι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον σύζυγό της

Σπάρτη: Γυναίκα πρώην μπόντι-μπίλντερ καταγγέλλει ότι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον σύζυγό της

«Με έπιασε από το πίσω μέρος του κεφαλιού, από τα μαλλιά και με χτυπούσε στο πάτωμα με μανία» λέει στο protothema.gr

bodybuilder_xr
Ένα ακόμα περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας καταγγέλλει μία γυναίκα στο protothema.gr. Η νεαρή γυναίκα, πρώην μπόντι-μπιλντερ με συμμετοχή και διακρίσεις σε αγώνες σωματικής διάπλασης καταγγέλλει ότι ο σύζυγος της με τον οποίο έχουν αποκτήσει ένα αγοράκι τριών ετών σήμερα, την ξυλοκόπησε.

Το περιστατικό, σύμφωνα με την πρώην μπόντιμπιλντερ, η οποία εργάζεται ως ξενοδοχειακός υπάλληλος, συνέβη προχθές το μεσημέρι στην οικία του ζευγαριού, σε ένα μικρό χωριό έξω από τη Σπάρτη, σε μια κλειστή κοινωνία. Μετά την καταγγελία, εφαρμόστηκε η διαδικασία του αυτοφώρου με το δικαστήριο να δικάζει χωρίς την κλήτευση του θύματος. 

bodybuilder___3_


Η μητέρα του τρίχρονου αγοριού νοσηλευόταν μέχρι χθες με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις στη χειρουργική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Σπάρτης και εξετάστηκε από ιατροδικαστή, όμως η γνωμάτευση δεν έφτασε στο δικαστήριο έγκαιρα με αποτέλεσμα να διαταχθεί αναβολή για τις 21 Μαρτίου και ο φερόμενος δράστης να αφεθεί ελεύθερος. Το δικαστήριο επέτρεψε στον πατέρα να επιστρέψει στο σπίτι της οικογένειας μαζί με το παιδί τους.

Μια μέρα πριν, σύμφωνα με την καταγγέλλουσα, της επιτέθηκε και τη χτύπησε με βάναυσο τρόπο. «Ήταν γύρω στις 3.30 το μεσημέρι όταν έπειτα από μια διαφωνία που είχαμε και εξελίχθηκε σε λογομαχία, άρχισε να με χτυπά με πολύ άσχημο τρόπο. Τόσο πολύ, ώστε να μην μπορώ να πάρω ανάσα. Προσπάθησε να με πνίξει, πράγμα που το είχε ξανακάνει άλλη μια φορά, πριν από τρεις εβδομάδες».

bodybuilder___1_
bodybuilder___4_


Και συνεχίζει: «Με έπιασε από το πίσω μέρος του κεφαλιού, από τα μαλλιά και με χτυπούσε στο πάτωμα με μανία. Έτσι έπαθα διάσειση. Θυμάμαι που φώναζε, ενώ εκείνος είχε βάλει και τα δυο του χέρια να μου κλείσει στόμα και μύτη. Τραβήχτηκα προς το πίσω για να καταφέρω να πάρω ανάσα».

Κλείσιμο
Τα όσα μεσολάβησαν από εκείνη τη στιγμή, μέχρι που είδε μπροστά της την καλύτερη της φίλη, έχουν διαγραφεί από τη μνήμη της λόγω της διάσεισης που της προκάλεσαν τα χτυπήματα. «Υπάρχει ένα κενό διότι από την κουζίνα βρέθηκα σε άλλο σημείο του σπιτιού και ξαφνικά είδα μπροστά μου την καλύτερη μου φίλη χωρίς καν να γνωρίζω πώς. Όταν συνήλθα από το σοκ τη ρώτησα πώς βρέθηκε εκεί και μου είπε ότι ο ίδιος ο σύζυγος μου την πήρε τηλέφωνο και της είπε “έλα στο σπίτι γιατί την έχω χτυπήσει πολύ”. Και η φίλη μου κατέθεσε στην αστυνομία αφού πρώτα με έβαλε στο αυτοκίνητο της και με έφερε στο νοσοκομείο. Εκείνος (σ.σ.σ ο σύζυγος της), είπε στα έκτακτα περιστατικά ότι “έπεσα και χτύπησα”, όμως η φίλη μου έπιασε τον γιατρό και του είπε όλη την αλήθεια, έτσι ήρθε η αστυνομία, μας πήραν καταθέσεις και μετά τον οδήγησαν στο τμήμα».

Όσον αφορά τη δικαστική εξέλιξη της υπόθεσης, η αναβολή του δικαστηρίου αναγκάζει το θυμα να έρθει σε επαφή με τον σύζυγο και φερόμενο κακοποιητή της με αφορμή την κηδεμονία του τριών ετών παιδιού τους. Αν και το δικαστήριο επέβαλε περιοριστικούς όρους στον σύζυγο της να μην την πλησιάζει, εκείνος, σύμφωνα με πληροφορίες, προσπαθει να την επαναπροσεγγίσει για να αποσύρει την καταγγελία.

Ειδήσεις σήμερα:

Επικοινωνιακό Βατερλώ για το παλάτι με την πειραγμένη φωτογραφία της Κέιτ - Το πρόσωπο που ίσως «γυρίσει την παρτίδα»

Ο Μητσοτάκης βάζει στο στόχαστρο τα «κομματίδια» δεξιά της ΝΔ - Συσπείρωση δυνάμεων με οδηγό τον πυρσό

Χαλάει ο καιρός με βροχές και καταιγίδες στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης