Φθιώτιδα: Επίθεση σκύλων σε 90χρονη - Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο
Τα σκυλιά την έριξαν στο έδαφος με αποτέλεσμα να σπάσει το ισχίο της
Στο Νοσοκομείο Λιβαδειάς μεταφέρθηκε το βράδυ της Τρίτης (5/3) μία 90χρονη, μετά από επίθεση που δέχτηκε από περίπου πέντε σκυλιά στο χωριό της Ελάτειας.
Σύμφωνα με το lamiareport.gr, η άτυχη γυναίκα είχε βγει με μια φίλη της για τον καθιερωμένο περίπατο, όταν γύρω στις 7 το απόγευμα, αδέσποτα σκυλιά της επιτέθηκαν ρίχνοντάς την στο έδαφος. Δύο περίοικοι που είδαν τη σκηνή κι άκουσαν τις φωνές των δύο γυναικών, έτρεξαν και απομάκρυναν τα σκυλιά και προσπάθησαν να σηκώσουν την ηλικιωμένη.
Ωστόσο, η γυναίκα είχε χτυπήσει από την πτώση. Με μέριμνα των δικών της ανθρώπων διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Λιβαδειάς όπου διαπιστώθηκε ότι είχε σπάσει το ισχίο της.
Σύμφωνα με τους συγγενείς της ηλικιωμένης έχει ενημερωθεί ο Δήμος Αμφίκλειας - Ελάτειας κι αυτό που ζητάνε, όπως κι όλο το χωριό είναι να βοηθήσουν όλοι στη σωστή διαχείριση των αδέσποτων.
Πρόκειται για έναν εξειδικευμένο ψηφιακό ακαδημαϊκό βοηθό, σχεδιασμένο να συνομιλεί με τον φοιτητή φυσικά, να κατανοεί τις απορίες του και να τον καθοδηγεί στη μελέτη του.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.