Βοτανικός: Χειροπέδες σε έναν 20χρονο για τους πυροβολισμούς σε 34χρονο σε πάρκο
Για την υπόθεση κατηγορούνται συνολικά τρία άτομα, δύο 20χρονοι και ένας 18χρονος
Μαρίνος Αλειφέρης
Παναγιώτης Βλαχουτσάκος
Στη σύλληψη ενός 20χρονου που στις αρχές Φεβρουαρίου φέρεται, μαζί με ακόμη δύο άτομα, να πυροβόλησε έναν 34χρονο στον Βοτανικό προχώρησαν το απόγευμα της Δευτέρας (4/3) οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών.
Για την υπόθεση κατηγορούνται συνολικά τρία άτομα, δύο 20χρονοι (ένας εκ των οποίων συνελήφθη) και ένας 18χρονος.
Η επίθεση είχε γίνει στις 2 Φεβρουαρίου στις 3.30 περίπου τα ξημερώματα όταν οι δράστες προσέγγισαν το θύμα που βρισκόταν σε παρκάκι επί της οδού Σιδηροκάστρου και το πυροβόλησαν τουλάχιστον τρεις φορές.
Ο 34χρονος εντοπίστηκε στη συμβολή της Ιεράς Οδού με την Σπύρου Πάτση, όπου ζήτησε βοήθεια από διερχόμενους αστυνομικούς με περιπολικό. Στο σημείο εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν τρεις κάλυκες των 9mm.
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, πίσω από τους πυροβολισμούς κρύβονταν προσωπικές και οι οικονομικές διαφορές μεταξύ του θύματος και ενός εκ των δραστών.
Πώς να επωφεληθούμε από τα Νοσοκομειακά Προγράμματα Μακράς Διάρκειας της Groupama Ασφαλιστικής, που προσφέρουν ασφαλιστική κάλυψη και πρόσβαση σε πληθώρα νοσοκομείων και κλινικών.
Με τη νέα της πρωτοβουλία, η Κωτσόβολος εξασφαλίζει για δύο ώρες ένα ήρεμο και φιλικό περιβάλλον αγορών, ειδικά διαμορφωμένο για άτομα που βρίσκονται στο φάσμα του αυτισμού καθώς και με προβλήματα αισθητηριακής επεξεργασίας.