Φουρθιώτης: Ελεύθερος μετά τη χθεσινή σύλληψή του στη Θεσσαλονίκη

Φουρθιώτης: Ελεύθερος μετά τη χθεσινή σύλληψή του στη Θεσσαλονίκη

Ο παρουσιαστής συνελήφθη έπειτα από μήνυση του πατέρα του Νίκου Κοκλώνη

menios_fourthiotis_4
Ελεύθερος αφέθηκε σήμερα ο Μένιος Φουρθιώτης, που συνελήφθη χθες στη Θεσσαλονίκη, έπειτα από μήνυση του πατέρα του Νίκου Κοκλώνη, ο οποίος τον κατηγορούσε πως υπέκλεψε μια μεταξύ τους συνομιλία και τη δημοσίευσε ως συνέντευξη σε blog που διατηρεί.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου του Αλέξη Κούγια, που εκπροσωπεί τον Μένιο Φουρθιώτη «όπως είναι γνωστό, κατόπιν μηνύσεων της μητέρας και του πατέρα του Νίκου Κοκλώνη συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη χθες ο εντολέας μου Μένανδρος – Μένιος Φουρθιώτης, διότι δήθεν υπέκλεψε μια συνομιλία με τον πατέρα του Νίκου Κοκλώνη και τη μετέτρεψε σε συνέντευξη, και έτσι κατηγορήθηκε για παράβαση του άρθρου 370Α Ποινικού Κώδικα (Παραβίαση του απορρήτου της τηλεφωνικής επικοινωνίας και της προφορικής συνομιλίας), ένα κακούργημα, το οποίο επισύρει ποινή καθείρξεως μέχρι 10 ετών.

Ο Μένιος Φουρθιώτης αρνήθηκε ότι διέπραξε αυτή την πράξη και αμέσως μήνυσε τους μηνυτές του για τα αδικήματα της ψευδούς καταμηνύσεως και της συκοφαντικής δυσφημήσεως, ζητώντας και αυτός τη σύλληψή τους στα όρια του αυτοφώρου.

Με τη μεσολάβηση τη δική μου και του συναδέλφου κου Κακαρούνα, ο οποίος είναι δικηγόρος του Νίκου Κοκλώνη, η παρεξήγηση ελύθη και έγινε ανάκληση των εκατέρωθεν μηνύσεων.

Κατόπιν αυτής της εξελίξεως η Τακτική Ανακριτής Πειραιώς μετά την απολογία του κου Μένιου Φουρθιώτη απεφάνθη σε συμφωνία με την κα Εισαγγελέα ότι πρέπει να μείνει ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους».


Ειδήσεις σήμερα:

Θεσσαλία: Ο Daniel, οι αγρότες και το green deal - Το παράδειγμα του μήλου της Αγιάς

Θεσσαλονίκη: Μου είπε ότι δεν είναι σημερινό το κοντοσούβλι και με μαχαίρωσε, λέει ο μάγειρας από το ουζερί

Βρετανία: Από την περιουσία των £500.000 άφησε μόλις £50 στο καθένα από τα εγγόνια του επειδή τον παραμελούσαν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης