Φυλακισμένος οργάνωσε τη μεταφορά 100 κιλών ναρκωτικών

Φυλακισμένος οργάνωσε τη μεταφορά 100 κιλών ναρκωτικών

Οι μεταφορείς συνελήφθησαν - Πρόκειται για συγγενή του έγκλειστου που οδηγούσε χωρίς δίπλωμα και έναν Αλβανό σε βάρος του οποίου είχε επιβληθεί απαγόρευση εισόδου στη χώρα

Thesprwtia-kannabi-xasis-arthroy
Σε Έλληνα ποινικό που είναι ήδη έγκλειστος σε κατάστημα κράτησης ανήκει το αυτοκίνητο, με το οποίο μετέφεραν σχεδόν 100 κιλά ναρκωτικών ένας συγγενής του που οδηγούσε χωρίς δίπλωμα και ένας Αλβανός σε βάρος του οποίου είχε επιβληθεί απαγόρευση εισόδου στη χώρα.

Οι μεταφορείς συνελήφθησαν το μεσημέρι του Σαββάτου και στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, το οποίο κατασχέθηκε, οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας βρήκαν 66 δέματα με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 87,5 κιλών και δέκα συσκευασίες με κατεργασμένη κάνναβη σε μορφή «σοκολάτας» βάρους 11 κιλών.

Thesprwtia-kannabi-xasis-arthroy
Thesprwtia-kannabi-xasis


Κλείσιμο
Είχε προηγηθεί επεισοδιακή καταδίωξη, καθώς ο Έλληνας οδηγός δεν υπάκουσε στο σήμα για έλεγχο στον δρόμο Μακρυχώρας - Μαζαρακιάς, ανέπτυξε ταχύτητα και μπήκε στο χωριό, όπου όμως έχασε τον έλεγχο του οχήματος που προσέκρουσε σε σταθμευμένο αυτοκίνητο και ακινητοποιήθηκε. Οι επιβάτες προσπάθησαν να διαφύγουν πεζή, όμως, οι αστυνομικοί κατάφεραν να ακινητοποιήσουν επί τόπου τον έναν από αυτούς, ενώ ο δεύτερος συνελήφθη έπειτα από πεζή καταδίωξη.

Σήμερα, επρόκειτο να οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους για εισαγωγή, μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών, απείθεια και παραβάσεις του νόμου περί αλλοδαπών και του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, κατά περίπτωση. Οι κατηγορίες βαρύνουν και τον έγκλειστο, καθώς υπάρχουν στοιχεία ότι εκείνος οργάνωσε την παραλαβή και μεταφορά του φορτίου.

Ειδήσεις σήμερα

Τσελέντης για σεισμούς στην Κεφαλονιά: Το φαινόμενο θα συνεχιστεί - Τι είπε για τα ρήγματα στην περιοχή

Ποιοι και πώς θα λάβουν το νέο Φοιτητικό Επίδομα των 2.500 ευρώ

Αστυνομικός στη Νέα Υόρκη εξουδετέρωσε με μια σφαίρα 30χρονο που απειλούσε να σκοτώσει τη μητέρα του - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης