Φθιώτιδα: Επιχείρηση της ΕΜΑΚ για περιπατητή που τραυματίστηκε στον «Θρόνο του Δία»
Επικοινώνησε ο ίδιος με το «112» για την παροχή βοήθειας, καθώς δεν μπορεί να μετακινηθεί χωρίς φορείο
Η εκδρομή στην περιοχή «Θρόνος του Δία» και στον «Iron Throne» δεν πήγε καλά για επισκέπτη της Παύλιανης, ο οποίος τραυματίστηκε στο γνωστό μονοπάτι, με αποτέλεσμα να ζητήσει τη συνδρομή της Πυροσβεστικής.
Σύμφωνα με το lamiareport.gr, νωρίς το απόγευμα της Κυριακής επικοινώνησε με το «112» για την παροχή βοήθειας, καθώς δεν μπορεί να μετακινηθεί χωρίς φορείο.
Άμεσα για το σημείο ξεκίνησε η Ορειβατική Ομάδα της 7ης ΕΜΑΚ, καθώς και ένα όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λαμίας.
Ο τραυματίας έχει επικοινωνία με τους διασώστες και αναμένεται η επιχείρηση να ολοκληρωθεί γρήγορα με τη συνδρομή και ντόπιων που έχουν σπεύσει για βοήθεια
Χιλιάδες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν το μονοθέσιο που κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών της Formula 1 το 2025 και τη θρυλική McLaren MP4/6 του Ayrton Senna να «βρυχώνται» σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα στο ΟΑΚΑ.
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.