Άρτα: Κλεμμένα κοσμήματα από το σπίτι 29χρονης βρέθηκαν σε ενεχυροδανειστήριο

Άρτα: Κλεμμένα κοσμήματα από το σπίτι 29χρονης βρέθηκαν σε ενεχυροδανειστήριο

Ταυτοποιήθηκε ο 24χρονος δράστης, που είχε αποσπάσει κοσμήματα συνολικής αξίας 3.000 ευρώ

kosmimata_new
Τυχερή στάθηκε, μέσα στην ατυχία της, μια νεαρή κοπέλα που το σπίτι της σε περιοχή της Άρτας είχε γίνει στόχος διάρρηξης και είχαν κλαπεί, μεταξύ άλλων, τα κοσμήματά της. Κι αυτό, γιατί το μεγαλύτερο μέρος τους βρέθηκε σε ένα ενεχυροδανειστήριο, όπου τα είχε πουλήσει ο δράστης.

Η υπόθεση εξιχνιάστηκε από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας προέκυψε ότι το σπίτι της 29χρονης είχε παραβιάσει στις 15 Φεβρουαρίου ένας 24χρονος Έλληνας, ο οποίος είχε αρπάξει ένα κινητό τηλέφωνο και πλήθος κοσμημάτων συνολικής αξίας 3.000 ευρώ. Πολλά από αυτά, βρέθηκαν στο ενεχυροδανειστήριο όπου έγινε έρευνα, κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στην ιδιοκτήτριά τους.

Σε βάρος του νεαρού δράστη, τα στοιχεία του οποίου ταυτοποιήθηκαν από την προανάκριση, σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος και σε βάρος του υπεύθυνου του ενεχυροδανειστηρίου για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος, που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας.



Ειδήσεις σήμερα:

Στην Novartis και στις τηλεοπτικές άδειες η διαχείρισή μας ήταν ατυχής, λέει ο Τσίπρας στην πρώτη δημόσια τοποθέτηση μετά την παραίτησή του

Τρεις νέοι εμπρησμοί σταθμευμένων αυτοκινήτων κόντα στο κέντρο της Αθήνας - Φωτογραφίες


Αλεξέι Ναβάλνι: Πως έσβησε στην Φυλακή του Πολικού Λύκου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης