Ο Μανώλης Μαυρομμάτης και η σύζυγός του, Ρενα Βενιέρη, υποβλήθηκαν την Πέμπτη (29/2) σε τραχειοστομία μετά την αποτυχημένη προσπάθεια που έγινε χθες να αποσωληνωθούν.
Στον αθλητικογράφο και πρώην ευρωβουλευτή, θα γίνει ξανά προσπάθεια αφύπνισης τις επόμενες μέρες.
Υπενθυμίζεται ότι και οι δύο παραμένουν διασωληνωμένοι στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Γ. Γεννηματάς.
Τα εμπόδια που πρέπει να αντιμετωπιστούν στη νοσηλεία των δύο εγκαυματιών δεν μπορούν να παραβλεφθούν, δεδομένου ότι πρόκειται για ηλικιωμένους και με χρόνια νοσήματα ασθενείς, συνεπώς με επιβαρυντικούς παράγοντες στην ήδη βαριά κατάστασή τους.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Μια επίσκεψη στην Πάρνηθα και στο Regency Casino Mont Parnes μπορεί να αποκτήσει άλλη αξία, καθώς μπορεί να οδηγήσει έξι τυχερούς στο τιμόνι ενός ολοκαίνουργιου SUV αυτοκινήτου και συγκεκριμένα του πολυτελούς Chery Tiggo 4.