Λήξη συναγερμού και για το δεύτερο ύποπτο αντικείμενο που εντοπίστηκε στη Βασιλίσσης Αμαλίας
Κλειστοί παρέμειναν για περίπου μία ώρα οι δρόμοι γύρω από το Σύνταγμα
Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κουφαλέξης
Λίγη ώρα μετά τη λήξη του συναγερμού με την ύποπτη βαλίτσα που εντοπίστηκε νωρίτερα το βράδυ στη Βασιλίσσης Αμαλίας, οι Αρχές κλήθηκαν να ερευνήσουν νέο περιστατικό.
Ειδικότερα, ύποπτο αντικείμενο εντοπίστηκε στην συμβολή των οδών Βασιλίσσης Αμαλίας και Θαλού.
Στο σημείο έσπευσαν οι δυνάμεις του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών οι οποίες έλεγξαν το αντικείμενο και διαπίστωσαν ότι δεν συνιστά απειλή.
Οι δρόμοι γύρω από το Σύνταγμα παρέμειναν κλειστοί για περίπου μια ώρα.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα φέρει το μέλλον, μπορούμε όμως να είμαστε όσο γίνεται πιο ενημερωμένοι και προετοιμασμένοι με έναν απλό προληπτικό έλεγχο που θα μας δώσει πολύτιμες απαντήσεις για τη γονιμότητά μας.