Παλαιοχριστιανοί: «Δεν ξέρω ποιοι είναι αυτοί, να μου πούνε γιατί με συκοφαντούν» λέει ο ρασοφόρος Κλεομένης

Παλαιοχριστιανοί: «Δεν ξέρω ποιοι είναι αυτοί, να μου πούνε γιατί με συκοφαντούν» λέει ο ρασοφόρος Κλεομένης

«Τον γνώριζα πριν από 15 χρόνια, αλλά τι σημαίνει αυτό;» δηλώνει ο 45χρονος παλαιοχριστιανός - Θα ζητήσει συμπληρωματική κατάθεση αν όντως έχει γραφτεί πως το παιδί είναι δικό του, υποστηρίζει ο δικηγόρος του

pateras-kleomenis
«Δεν ξέρω κανέναν από αυτούς» απαντά ο ρασοφόρος Κλεομένης για όσα φέρεται να έχει καταθέσει ο 45χρονος Παλαιοχριστιανός σχετικά με το παιδί της κόρης του. Ο ρασοφόρος μιλώντας στον ΑΝΤ1 αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι διατηρούσε σχέσεις με την οικογένεια των παλαιοχριστιανών που ζούσε σε λαγούμι στην ορεινή Κορινθία, ενώ τόνισε δεν τους έχει γνωρίζει ποτέ.

«Ο ίδιος δεν έχω καμία σχέση με αυτόν τον άνθρωπο. Δεν τον ξέρω, δεν τον γνωρίζω. Ούτε τον συγκεκριμένο, ούτε τη γυναίκα του, ούτε τα παιδιά του. Ρωτήστε τον ίδιο ποιοι τον έβαλαν να με συκοφαντήσει. Δεν τον έχω γνωρίσει, ούτε την κοπέλα αυτήν. Ούτε ξέρω τι λαγούμια έχει κάνει, ούτε τι κάνει στη ζωή του. Αν είναι αλήθεια αυτό που έχω διαβάσει ότι είπε στην αστυνομία λυπάμαι, αλλά οφείλω να τον ευχαριστήσω. Με κατηγορεί και με συκοφαντεί», ανέφερε αρχικά ο πατήρ Κλεομένης για την συγκεκριμένη υπόθεση και αργότερα πρόσθεσε:

«Αν είναι αλήθεια αυτό που έχει πει αυτός ο άνθρωπος να βγει να πει από που με ξέρει και πότε με γνώρισε και να σταματήσει αυτή η λασπολογία. Δεν με ενδιαφέρει ο άνθρωπος. Να μας πει αυτός γιατί με κατηγορεί».

Στο μεταξύ ο ρασοφόρος Κλεομένης επιτέθηκε στην τηλεοπτική εκπομπή λέγοντας μεταξύ άλλων «Απαξιώ γιατί η εκπομπή δεν τελεί σωστά αυτό τον ρόλο που πρέπει να τελεί. Βγαίνω στην εκπομπή επειδή το θέλω εγώ, όχι επειδή το θέλετε εσείς. Θα απαντήσω σε αυτά που θέλω».

Δείτε όσα είπε:

Κλείσιμο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czfpitpskkbd)

Παράλληλα στην ίδια εκπομπή, ο Μανώλης Καλαϊτζιδάκης μιλώντας στην ίδια εκπομπή είπε σχετικά με τον πατέρα Κλεομένη και τις πληροφορίες που τον θέλουν πατέρα του βρέφους της κόρης του: «Εχω αναφέρει ήδη ότι όσοι τα λένε αυτά θα υποστούν τις ανάλογες συνέπειες με αγωγές. Να αποδείξουν αυτό που λένε γιατί και πώς το λένε. Τον πατέρα Κλεομένη τον γνώριζα πριν από 15 χρόνια. Εκτοτε είχε ένα διαφορετικό δρόμο. Τον γνωρίζουν κάποια μέλη της κοινότητάς μας. Αλλά τι σημαίνει αυτό; Είναι μια συζήτηση που δεν θέλω να κάνω ούτε με τη γυναίκα μου. Δεν μας αφορά στη συζήτησή μας. Να ψάξουμε και να δούμε ποιο είναι το παιδί του γείτονα; Ο βίος και η πολιτεία του πάτερ Κλεομένη δεν με αφορά, δεν είναι στο δικό μου παιδί. Δεν μπορούμε να συζητάμε ανούσια πράγματα».

Δείτε όσα είπε:
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czfpiho8f4qh)

Τέλος, στην ίδια εκπομπή μίλησε και ο δικηγόρος του Μανώλη Καλαϊτζιδάκη, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος που δήλωσε ότι αν όντως έχει γραφτεί κάτι τέτοιο στην κατάθεση, τότε ο πελάτης του θα ζητήσει συμπληρωματική κατάθεση.

«Μου δήλωσε ότι έχει παραποιηθεί η δήλωσή του και ο άνθρωπος που έχει παιδί με την κόρη του είναι από το περιβάλλον του πατρός Κλεομένη. Σήμερα που θα είμαι στα δικαστήρια, μου ζήτησε να λάβω αντίγραφο της κατάθεσής του για να επιβεβαιώσει όσα έχει πει, ή να κάνει συμπληρωματική κατάθεση. Τον υποστηρίζω νομικά, δεν μπορώ να υιοθετήσω τις πεποιθήσεις του. Ο 45χρονος θέλει να δει τον γιο του και αν έχει ολοκληρώσει τη συνάντηση θα έρθει στο δικαστήριο».

Δείτε όσα είπε:
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czfq0t6778sx)



Ειδήσεις σήμερα:

Παραλύει αύριο η χώρα λόγω της 24ωρης απεργίας ΑΔΕΔΥ, ΕΚΑ και ΠΑΜΕ - Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ

Βίντεο: Η στιγμή της διάρρηξης σε σπίτι στον Διόνυσο με λεία 120.000 ευρώ, λίρες και χρυσαφικά

Εξασθενούν τα έντονα φαινόμενα - Πού θα βρέχει σήμερα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης