Συναγερμός σήμανε στην ΕΛ.ΑΣ. το απόγευμα της Δευτέρας όταν ένας εργαζόμενος στην καθαριότητα κάλεσε τις Αρχές και ανέφερε πως έχει εντοπιστεί η σορός ενός εμβρύου στο σύστημα αποχέτευσης κτηρίου στη Σόλωνος.
Ειδικότερα, σύμφωνα με το όσα ανέφερε ο άνδρας στο τηλέφωνο, υπάλληλος από το συνεργείο απόφραξης πήγε να καθαρίσει το αποχετευτικό σύστημα σε γραφείο των Γιατρών Χωρίς Σύνορα στη Σόλωνος και είδε μέσω μικροκάμερας κάτι που προσομοιάζει με έμβρυο.
Δείτε φωτογραφίες από το σημείο:
Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με πληροφορίες ο υπάλληλος άργησε να αναφέρει το περιστατικό, ενώ στο σημείο έχουν σπεύσει δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. και διεξάγουν σχετική έρευνα.
Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες, οι Αρχές ερευνούν εάν σχετίζεται με περιστατικό σε μαιευτική κλινική η οποία βρίσκεται κοντά στο σημείο.
Η πρωτοβουλία του WHEN και της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας περνά στην επόμενη φάση της, προσφέροντας τρίμηνη εξατομικευμένη καθοδήγηση σε 20 γυναίκες επιχειρηματίες του κλάδου HORECA.
Υπάρχουν ερωτήσεις που πολλοί γονείς κάνουν ψιθυριστά. Και άλλες που δεν κάνουν ποτέ. Όχι γιατί δεν τους απασχολούν. Αλλά γιατί φοβούνται ότι η απάντηση μπορεί να τους γεμίσει ενοχές.
Το διήμερο της διοργάνωσης περιλαμβάνει τον 2ο διεθνή αγώνα ποδηλασίας UCI Gran Fondo Loutraki Greece, ποδηλατική Expo, pasta party, τεχνικές παρουσιάσεις και μια μεγάλη γιορτή στην τελετή απονομής των μεταλλίων, με την υπογραφή του Kyvernitis Sports & Events