Συναγερμός σήμανε στην ΕΛ.ΑΣ. το απόγευμα της Δευτέρας όταν ένας εργαζόμενος στην καθαριότητα κάλεσε τις Αρχές και ανέφερε πως έχει εντοπιστεί η σορός ενός εμβρύου στο σύστημα αποχέτευσης κτηρίου στη Σόλωνος.
Ειδικότερα, σύμφωνα με το όσα ανέφερε ο άνδρας στο τηλέφωνο, υπάλληλος από το συνεργείο απόφραξης πήγε να καθαρίσει το αποχετευτικό σύστημα σε γραφείο των Γιατρών Χωρίς Σύνορα στη Σόλωνος και είδε μέσω μικροκάμερας κάτι που προσομοιάζει με έμβρυο.
Δείτε φωτογραφίες από το σημείο:
Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με πληροφορίες ο υπάλληλος άργησε να αναφέρει το περιστατικό, ενώ στο σημείο έχουν σπεύσει δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. και διεξάγουν σχετική έρευνα.
Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες, οι Αρχές ερευνούν εάν σχετίζεται με περιστατικό σε μαιευτική κλινική η οποία βρίσκεται κοντά στο σημείο.
Με την ασυναγώνιστη εμπειρία της, η Avis έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο ψηφιακό οικοσύστημα που καθιστά το leasing μια πανεύκολη, ταχύτατη και απολαυστική εμπειρία που δίνει στους οδηγούς ολοένα περισσότερα.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.