Αγρότες: Πίσω στα μπλόκα μετά το συλλαλητήριο στο Σύνταγμα - Στις γενικές συνελεύσεις οι αποφάσεις για το μέλλον των κινητοποιήσεων

Αγρότες: Πίσω στα μπλόκα μετά το συλλαλητήριο στο Σύνταγμα - Στις γενικές συνελεύσεις οι αποφάσεις για το μέλλον των κινητοποιήσεων

Αύριο Πέμπτη οι αποφάσεις για το μέλλον των αγροτικών κινητοποιήσεων

agrotes-mploka
Δεκάδες τρακτέρ διανυκτέρευσαν το βράδυ της Τρίτης (20/2) στο Σύνταγμα, μετά το μαζικό αγροτικό συλλαλητήριο που πραγματοποιήθηκε χθες με τη συμμετοχή αγροτών από όλη την Ελλάδα.

Τα συνθήματα που κυριάρχησαν ήταν «χωρίς εμάς, τι θα φας;», «μείωση του κόστους παραγωγής σημαίνει μείωση των τιμών στα ράφια» και «no farmers, no food, no future», ενώ η συμμετοχή στο συλλαλητήριο ξεπέρασε τις προσδοκίες των διοργανωτών.

Σήμερα το πρωί, στον απόηχο της μεγάλης διαμαρτυρίας, οι αγρότες έφυγαν για τα μπλόκα. Αύριο στις γενικές συνελεύσεις, θα ληφθούν οι αποφάσεις για το μέλλον και την μορφή των κινητοποιήσεών τους.

Στο μπλόκο του Πλατυκάμπου αναμένονται τα τρακτέρ να φτάσουν μετά τα μεσάνυχτα και η γενική συνέλευση έχει οριστεί για αύριο Πέμπτη στις 17:00, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Κλείσιμο
Το ίδιο αναμένεται να γίνει και στα άλλα μπλόκα της Θεσσαλίας, στη Μαγνησία, στα Τρίκαλα και στην Καρδίτσα. Εκεί θα συζητήσουν κάνοντας έναν απολογισμό για τις μέχρι τώρα κινητοποιήσεις, τι έχουν πετύχει αλλά και τι διεκδικούν από εδώ και πέρα.

Υπενθυμίζεται ότι οι αγρότες από τη Θεσσαλία είναι και εν αναμονή του καλέσματος από την πλευρά του πρωθυπουργού για να συζητήσουν για τα τεράστια προβλήματα της περιοχής τους.

Ειδήσεις σήμερα:

Κορινθία: Ελεύθερος μέχρι τη δίκη ο 45χρονος παλαιοχριστιανός - «Είμαι ανάπηρος, χάρη τους κάνω που δουλεύω»

Ναταλία Λιονάκη: Πού βρίσκεται σήμερα - Νέες πληροφορίες για τη ζωή της ως μοναχή

ΣΥΡΙΖΑ: Απέσυρε προφορικά επιστολή και ερωτηματολόγιο ο Κασσελάκης και τα... επανέφερε γραπτά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης