Σε συμβολικές κινητοποιήσεις προχώρησαν το πρωί της Τετάρτης ιδιοκτήτες τουριστικών λεωφορείων στη Θεσσαλονίκη και σε άλλες περιοχές της χώρας, με κύριο αίτημα τη μείωση των τελών κυκλοφορίας.
Οι ιδιοκτήτες των τουριστικών λεωφορείων συγκεντρώθηκαν από τις 09.00 με περισσότερα από εκατό λεωφορεία, επι της λεωφόρου Κωνσταντίνου Καραμανλή, θέλοντας να στείλουν ένα μήνυμα, όπως λένε, στην κυβέρνηση, ζητώντας την εξίσωση των τελών κυκλοφορίας με αυτά που ισχύουν για τα αστικά και υπεραστικά λεωφορεία.
«Πρέπει άμεσα το Υπουργείο Οικονομικών να υλοποιήσει τις δεσμεύσεις τις οποίες έδωσε. Νιώθουμε εξαπατημένοι και κάνουμε παράκληση στον υπουργό, τον κύριο Χατζηδάκη, γιατί είναι αθέμιτος ανταγωνισμός να πηγαίνουμε εμείς, τα τουριστικά λεωφορεία μαζί με τα υπεραστικά στους ίδιους διαγωνισμούς και εκείνοι να πληρώνουν τα μισά τέλη κυκλοφορίας. Ενώ έπρεπε να έχουν εξισωθεί και να έχουμε πληρώσει τέλη κυκλοφορίας όπως τα υπεραστικά, καλούμαστε να πληρώσουμε τα δίπλα. Πληρώνουμε 600€ ενώ τα υπεραστικά πληρώνουν 300€», δήλωσε ο Μιχαήλ Πεζίκογλου, πρόεδρος του Συνδέσμου Πρακτόρων και Ιδιοκτητών Τουριστικών Λεωφορείων.
Την ίδια ώρα τουριστικά λεωφορεία έχουν συγκεντρωθεί και έξω από το One Salonika, ενώ στις 8 το βράδυ οι ιδιοκτήτες θα πραγματοποιήσουν πανελλαδική γενική συνέλευση μέσω τηλεδιάσκεψης για να αποφασίσουν τις επόμενες κινήσεις τους αλλά και να αποφασίσουν την προσφυγή τους στην επιτροπή αθέμιτου ανταγωνισμού.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Στο IST College, η καλλιέργεια των ταλέντων, η ενθάρρυνση της ανεξάρτητης σκέψης και η δημιουργικότητα δίνουν στους φοιτητές και τις φοιτήτριες τα εφόδια για την μελλοντική επαγγελματική τους πορεία στον σύγχρονο κόσμο.
Στην εποχή των συνδυαστικών προγραμμάτων, οι καταναλωτές δεν αναζητούν απλώς χαμηλότερες χρεώσεις, αλλά ολοκληρωμένες προτάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα και τους κάνουν να νιώθουν ότι βρίσκονται στο επίκεντρο της εξυπηρέτησης.