Πες μας ποια είναι η δουλειά των ονείρων σου, να σου πούμε πού να την αναζητήσεις

Πες μας ποια είναι η δουλειά των ονείρων σου, να σου πούμε πού να την αναζητήσεις

Το Poudouleveis.gr κατάρτισε την ετήσια λίστα «Top Employers 2024», με τις εταιρείες που απολαμβάνουν τη μεγαλύτερη εκτίμηση από τους υπαλλήλους τους στην Ελλάδα.

poud1

Sponsored Content

Θέλεις να κάνεις αυτό που αγαπάς και να δουλέψεις με ανθρώπους και ομάδες που θα απογειώσουν τη δημιουργικότητά σου. Να απολαμβάνεις μια εργασιακή ζωή δυναμική με δίκαιη αμοιβή, μεγάλες ευκαιρίες μάθησης, αλλά ταυτόχρονα να σέβεται τον προσωπικό σου χρόνο. Δεν ζητάς πολλά, και μάλιστα μπορείς να ζητήσεις ακόμη περισσότερα. Θέλεις να εργάζεσαι σε ένα περιβάλλον στο οποίο θα μπορείς να εκφράζεις τις απόψεις σου και να εξελίσσεσαι. Το ερώτημα είναι: πού θα απευθυνθείς για να βρεις τον εργοδότη που αναζητάς;

close-up-people-working-together

Η έρευνα του Poudouleveis.gr θα σου προσφέρει ένα σημαντικό εργαλείο για να αποκτήσεις τις πληροφορίες που ψάχνεις, καθώς - μέσω των αξιολογήσεων του υπάρχοντος εργατικού δυναμικού των εταιρειών - θα ξεχωρίσεις τους καλύτερους εργοδότες. Πιο συγκεκριμένα, το Poudouleveis.gr είναι μία διαδικτυακή κοινότητα που αποτελεί μέλος του δικτύου WhereWeWork και είναι αφιερωμένη αποκλειστικά στους Έλληνες εργαζόμενους. Η πλατφόρμα παρέχει πληροφορίες για αναζήτηση θέσεων εργασίας από μεγάλο αριθμό ελληνικών και πολυεθνικών εταιρειών, και δίνει στους εργαζόμενους τη δυνατότητα αξιολόγησης των εργοδοτών.

happy-male-candidate-greeting-member-human-resource-team-job-interview-office

Κλείσιμο
Η σχέση όμως είναι αμφίδρομη, αφού τα τμήματα ανθρώπινου δυναμικού έχουν τη δυνατότητα να δουν την αποτελεσματικότητα του τρόπου λειτουργίας της εταιρείας τους, καθώς και των πρωτοβουλιών που παίρνουν βάσει της αξιολόγησης που κάνει το προσωπικό. Ένα υψηλό σκορ λειτουργεί ως ισχυρή επιβεβαίωση ότι οι προσπάθειές τους κινούνται προς τη σωστή κατεύθυνση και ότι το εργασιακό περιβάλλον της εταιρείας μπορεί να προσελκύσει νέα ταλέντα.


Πώς γίνεται η κατάταξη

Η αξιολόγηση βασίζεται σε έναν δείκτη (index) που προκύπτει από τη μέση βαθμολογία που δίνουν (πρώην και νυν) εργαζόμενοι στους εργοδότες τους, καθώς επίσης και από τη βαθμολογία σε πέντε κατηγορίες που θεωρούνται σημαντικές για τους εργαζόμενους. Αυτές οι κατηγορίες περιλαμβάνουν τις ευκαιρίες ανέλιξης, το συνολικό πακέτο αποδοχών, την ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής, τον τρόπο διοίκησης, την εταιρική κουλτούρα και τις εταιρικές αξίες.

Demographics

Για την περίοδο από την 1η Ιανουαρίου 2023 έως και την 31η Δεκεμβρίου 2023, το Poudouleveis.gr συγκέντρωσε και επεξεργάστηκε τις πληροφορίες αξιολόγησης, καταρτίζοντας έτσι την ετήσια λίστα με τους Top Employers 2024. Η Coca-Cola Τρία Έψιλον βρέθηκε στην κορυφή της εν λόγω λίστας για την Ελλάδα, ενώ κάθε εργοδότης συμμετείχε με τουλάχιστον 30 αξιολογήσεις εργαζομένων για το εξεταζόμενο διάστημα.

Τις δέκα πρώτες θέσεις για το 2024, στην ελληνική αγορά, καταλαμβάνουν οι εξής εταιρείες, οι οποίες φαίνεται να απολαμβάνουν μεγαλύτερης εκτίμησης από τους υπαλλήλους τους:

1. Coca-Cola Τρία Έψιλον
2. Σκλαβενίτης
3. Germanos stores (OTE Group)
4. JTI Hellas
5. KFC Greece
6. IKEA
7. Kaizen Gaming
8. Public stores (Olympia Group)
9. Deloitte Greece
10. Procter & Gamble

Η συνολική λίστα με όλες τις εταιρείες και τα αναλυτικά ποσοστά της είναι διαθέσιμη στην πλατφόρμα Poudouleveis.gr, δίνοντας την ευκαιρία σε όποιον ενδιαφέρεται, να αναζητήσει πληροφορίες για τα κορυφαία εργασιακά περιβάλλοντα στην Ελλάδα, αλλά και να συνεισφέρει σε μελλοντικές έρευνες, αξιολογώντας το δικό του εργασιακό περιβάλλον.

group-people-working-out-business-plan-office

Είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι η συγκεκριμένη έρευνα διαφέρει από άλλες παρόμοιες που διεξάγονται στην Ελλάδα, καθώς επικεντρώνεται στις αυθεντικές εμπειρίες και τις απόψεις των εργαζομένων. Με τον τρόπο αυτό διασφαλίζεται μια γνήσια και αφιλτράριστη καταγραφή για τις συνθήκες εργασίας, τα οφέλη και τη συνολική ικανοποίηση των εργαζομένων σε κάθε εταιρεία.
Η ιδανική δουλειά υπάρχει και μπορείς να τη διεκδικήσεις, αφού πλέον έχεις τη δυνατότητα να γνωρίζεις ποιες είναι οι εταιρείες που επενδύουν σε ταλαντούχους ανθρώπους με πάθος για δουλειά και όραμα για εξέλιξη.

Logo_Poudouleveis
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης