Συγκέντρωση στα Προπύλαια του Πανεπιστημίου της Αθήνας οργανώνει αύριο στις 11 το πρωί ο Σύλλογος Διοικητικού Προσωπικού του ΕΚΠΑ. Οι διοικητικοί υπάλληλοι διαμαρτύρονται για την ΕΔΕ που διατάχθηκε στο ίδρυμα μετά το σαμποτάζ στον σέρβερ που είχε ως αποτέλεσμα να τιναχθούν στον αέρα οι εξ αποστάσεως εξετάσεις την περασμένη Δευτέρα. Στο πλαίσιο της ΕΔΕ έχουν κληθεί όλα τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου των διοικητικών υπαλλήλων, το προεδρείο της Γενικής Συνέλευσης της 7ης Φεβρουαρίου, καθώς και δύο ακόμα συνδικαλιστές- εργαζόμενοι στο πανεπιστήμιο. Παράλληλα, διαμαρτύρονται για την απόλυση του συνδικαλιστή Δημήτρη Αντωνίου που ζητούν να ανακληθεί.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα φέρει το μέλλον, μπορούμε όμως να είμαστε όσο γίνεται πιο ενημερωμένοι και προετοιμασμένοι με έναν απλό προληπτικό έλεγχο που θα μας δώσει πολύτιμες απαντήσεις για τη γονιμότητά μας.