Ιωάννινα: Κυνηγούσε με όπλο φίλου του σε απαγορευμένη ώρα

Ιωάννινα: Κυνηγούσε με όπλο φίλου του σε απαγορευμένη ώρα

Ο κυνηγός είχε ήδη θηρεύσει μία μπεκάτσα, δύο κοτσύφια και μία τσίχλα

kinigi
Με κυνηγετικό όπλο που ανήκε σε φίλο του έστηνε καρτέρι σε πουλιά ένας άνδρας που εντοπίστηκε από κλιμάκιο της Θηροφυλακής στην κοινότητα Παρακάλαμος του Δήμου Πωγωνίου Ιωαννίνων, χωρίς να κατέχει άδεια θήρας και μάλιστα σε ώρα που απαγορεύεται το κυνήγι, μετά τη δύση του ηλίου.

Ο κυνηγός είχε ήδη θηρεύσει μία μπεκάτσα, δύο κοτσύφια και μία τσίχλα, τα οποία κατασχέθηκαν μαζί με το όπλο και οκτώ φυσίγγια και σε βάρος του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 500 ευρώ, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία και σε βάρος του κατόχου του κυνηγετικού όπλου.

Ιταλοί κυνηγούσαν παράνομα

Δύο μέλη μιας ομάδας Ιταλών κυνηγών εντόπισαν άνδρες της Θηροφυλακής στην περιοχή «Ξηρόλοφος» του Δήμου Σουλίου, όπου βρίσκονταν μέσα σε ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο με «δεμένα» εκτός θήκης τα κυνηγετικά όπλα που ήταν έτοιμα για χρήση και τους επέβαλαν διοικητικό πρόστιμο 400 ευρώ στον καθένα για παράνομη μεταφορά όπλου, ενώ κατέσχεσαν τις άδειες θήρας.

Άλλος ένας Ιταλός εντοπίστηκε να κυνηγά πτερωτά θηράματα χωρίς να κατέχει άδεια θήρας κι έτσι συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο.

Ειδήσεις σήμερα:

Καιρός: Από τη βόρεια Ιταλία η κακοκαιρία με κοκτέιλ βροχής και αφρικανικής σκόνης - Οι περιοχές που κινδυνεύουν από πλημμύρες και κατολισθήσεις

Χίος: Βίντεο από την επιχείρηση του Λιμενικού στο τάνκερ όπου εκτυλίχθηκε η περίεργη υπόθεση με Έλληνα όμηρο

Κιμ Γιονγκ Ουν: Ξόδεψε 122.000 λίρες σε γυναικεία εσώρουχα μέσα σε ένα έτος, γράφουν τα βρετανικά μέσα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης