Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr, οι αλλοδαποί θύματα απαγωγής είχαν βρεθεί αντιμέτωποι με τους Πακιστανούς δράστες, οι τρεις σε σπίτι στα Καβάσιλα και οι υπόλοιποι τέσσερις σε σπίτι στο Ψάρι Βάρδας.
Οι πέντε από τους εμπλεκόμενους δράστες συνελήφθησαν μετά από συντονισμένη επιχείρηση της Ειδικής Ομάδας Ελέγχων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας.
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές οι απαχθέντες εντοπίστηκαν κοντά στο Ψάρι Βάρδας και είχαν απελευθερωθεί από τους απαγωγείς τους.
Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για οικονομική εκμετάλλευση των θυμάτων από τους Πακιστανούς.
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Σε μια βραδιά υψηλού συμβολισμού στην καρδιά της Αθήνας, με φόντο τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, ο Παναθηναϊκός παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις του για τη σεζόν 2026/27, εγκαινιάζοντας επισήμως παράλληλα και τη νέα στρατηγική συνεργασία του με τη Superbet, η οποία αποτελεί τον Μεγάλο Χορηγό της ομάδας