Ρήμαξε τα φορτηγά στη Ρόδο και άρπαξε 25 μπαταρίες

Ρήμαξε τα φορτηγά στη Ρόδο και άρπαξε 25 μπαταρίες

Στην κατοχή του δράστη κατασχέθηκαν 12 μπαταρίες φορτηγών και τέσσερα καπάκια μπαταριών

astynomia
Συνολικά 25 μπαταρίες και αρκετά άλλα εξαρτήματα από Ι.Χ. φορτηγά που ήταν σταθμευμένα σε διάφορες περιοχές της πόλης της Ρόδου είχε ξηλώσει ένας 22χρονος Ρομά, ο οποίος εντοπίστηκε μετά από καταγγελίες και συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας.

Στην κατοχή του δράστη κατασχέθηκαν 12 μπαταρίες φορτηγών, τέσσερα καπάκια μπαταριών, καλώδια, χαρτικά είδη και ένα παλετοφόρο και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους. Με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για διακεκριμένες κλοπές, ο 22χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου.

Έκλεψε ηχεία από φορτηγό

Βρήκε ξεκλείδωτο ένα φορτηγό που ήταν σταθμευμένο στην Πρέβεζα ένας Έλληνας και άρπαξε από την καρότσα του τέσσερα ηχεία και δύο μικρόφωνα. Η κλοπή των συστημάτων ήχου, που είχε γίνει μεταξύ 25 και 27 Ιανουαρίου, εξιχνιάστηκε από την Ασφάλεια και οι αστυνομικοί βρήκαν δύο από τα τέσσερα ηχεία στο σπίτι του δράστη, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πρέβεζας.

Ειδήσεις σήμερα:

Έρχονται νέοι κανόνες για Airbnb και Golden Visa - Τι σχεδιάζει η κυβέρνηση

Έδωσαν τελικά το Ρεκόρ Γκίνες στον Γάλλο που έφτιαξε τον Πύργο του Άιφελ με 700.000 σπίρτα: Ήμασταν υπερβολικοί, συγγνώμη

Συνέντευξη Πούτιν: Αποθεώνει Τραμπ, κατηγορεί Κλίντον και ισχυρίζεται ότι η CIA ανατίναξε τον Nord Stream
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης