Κατόπιν της χθεσινής άκαρπης διαδικασίας, έχει προγραμματιστεί για απόψε, μετά τις 19.00, η δεύτερη συνεδρίαση του Συμβουλίου Διοίκησης. Σε περίπτωση, που και αυτή δεν ευδοκιμήσει, ο νέος Πρύτανης θα εκλεγεί οπωσδήποτε αύριο, μετά την τρίτη κατά σειρά συνεδρίαση, όπως προβλέπει ο νόμος. Στη συνέχεια, εκλέγονται οι Αντιπρυτάνεις.
Υπενθυμίζεται ότι μετά τη χθεσινή άκαρπη συνεδρίαση, στη δεύτερη συνεδρίαση του ενδεκαμελούς Συμβουλίου Διοίκησης, που λαμβάνει χώρα απόψε, απαιτείται πλειοψηφία 7/11 ενώ αν χρειαστεί η διαδικασία να επαναληφθεί αύριο, τότε αρκεί η πλειοψηφία 6/11.
Κατά την πρώτη ημέρα της ψηφοφορίας χθες, ο δρ Χαράλαμπος Φείδας αν και συγκέντρωσε 6 ψήφους και προηγήθηκε των συνυποψηφίων του, δεν εξελέγη καθώς προϋπόθεση για την εκλογή του θα ήταν οι 8 ψήφοι. Σήμερα, αρκούν οι 7 ψήφοι, όπως προαναφέρθηκε. Διαφορετικά, στην αυριανή συνεδρίαση, ο επικρατέστερος υποψήφιος θα πρέπει να συγκεντρώσει 6 ψήφους.
Οι ιδιωτικές Σχολές Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΣΑΕΚ) προσφέρουν όλα τα εφόδια στους νέους που θέλουν να μπουν άμεσα στην αγορά εργασίας και να εξελιχθούν επαγγελματικά.
Η μετάβαση της εμβληματικής επένδυσης σε παραγωγική λειτουργία, αναδεικνύει ένα νέο πρότυπο βιομηχανικής ανάπτυξης, όπου οι κρίσιμες πρώτες ύλες, η τεχνολογική καινοτομία και η υπεύθυνη λειτουργία, δημιουργούν ισχυρή εθνική αξία