Κατόπιν της χθεσινής άκαρπης διαδικασίας, έχει προγραμματιστεί για απόψε, μετά τις 19.00, η δεύτερη συνεδρίαση του Συμβουλίου Διοίκησης. Σε περίπτωση, που και αυτή δεν ευδοκιμήσει, ο νέος Πρύτανης θα εκλεγεί οπωσδήποτε αύριο, μετά την τρίτη κατά σειρά συνεδρίαση, όπως προβλέπει ο νόμος. Στη συνέχεια, εκλέγονται οι Αντιπρυτάνεις.
Υπενθυμίζεται ότι μετά τη χθεσινή άκαρπη συνεδρίαση, στη δεύτερη συνεδρίαση του ενδεκαμελούς Συμβουλίου Διοίκησης, που λαμβάνει χώρα απόψε, απαιτείται πλειοψηφία 7/11 ενώ αν χρειαστεί η διαδικασία να επαναληφθεί αύριο, τότε αρκεί η πλειοψηφία 6/11.
Κατά την πρώτη ημέρα της ψηφοφορίας χθες, ο δρ Χαράλαμπος Φείδας αν και συγκέντρωσε 6 ψήφους και προηγήθηκε των συνυποψηφίων του, δεν εξελέγη καθώς προϋπόθεση για την εκλογή του θα ήταν οι 8 ψήφοι. Σήμερα, αρκούν οι 7 ψήφοι, όπως προαναφέρθηκε. Διαφορετικά, στην αυριανή συνεδρίαση, ο επικρατέστερος υποψήφιος θα πρέπει να συγκεντρώσει 6 ψήφους.
Η φαρμακευτική καινοτομία δεν αποτελεί επιλογή πολιτικής, αποτελεί δικαίωμα των ασθενών και βασική προϋπόθεση για τη βιωσιμότητα κάθε σύγχρονου συστήματος υγείας. Και σήμερα, στην Ελλάδα, αυτό το δικαίωμα δοκιμάζεται στην πράξη.
Το e-contract της nrg ψηφίστηκε από τους καταναλωτές ως «Προϊόν της Χρονιάς*» - Υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας, ευελιξία και δημιουργικότητα τα συστατικά της επιτυχίας του.