Η PAREX κάνει μεγάλα βήματα μπροστά
402A3868

Η PAREX κάνει μεγάλα βήματα μπροστά

Η εταιρεία αναπτύσσει δυναμικά το δίκτυο καταστημάτων της και με τον πλουραλισμό των προτάσεών της κερδίζει διαρκώς την προτίμηση του καταναλωτικού κοινού, στο οποίο έρχεται διαρκώς όλο και πιο κοντά, προσφέροντάς του μια ανεπανάληπτη αγοραστική εμπειρία

Sponsored Content

Είναι πολύ ευχάριστο να βλέπεις αμιγώς ελληνικές εταιρείες να προοδεύουν και να εισπράττουν την αγάπη των καταναλωτών και χάρη σε αυτή να καταγράφουν αναπτυξιακή τροχιά. Να κάνουν βήματα μπροστά, μια έκφραση που ταιριάζει απόλυτα στο brand PAREX, το οποίο με αρχές την καινοτομία, την ποιότητα, την άνεση, την κομψότητα και το στυλ μπαίνει καθημερινά στα παπούτσια εκατομμύριων ανθρώπων. Πάνω από 4 δεκαετίες έρχεται διαρκώς όλο και πιο κοντά τους, αφού το δίκτυο καταστημάτων της PAREX μεγαλώνει και επεκτείνεται γεωμετρικά, ενώ ανεβάζει επίπεδο την πελατειακή εξυπηρέτηση και την αγοραστική εμπειρία.

Περνώντας την πόρτα ενός καταστήματος αισθάνεσαι αμέσως ότι μπαίνεις σε έναν κόσμο υψηλής αισθητικής και άνεσης, όπου διατίθεται τεράστια ποικιλία προϊόντων Parex, αλλά και προϊόντα από fashion brands, συνώνυμα της υψηλής ποιότητας, άνεσης και αντοχής. Εδώ, η καταναλωτική εμπειρία απογειώνεται καθώς μπορείς να αντιληφθείς την τεράστια γκάμα προϊόντων αλλά και τις αμέτρητες επιλογές που μπορούν να δέσουν με κάθε περίσταση ή ενδυματολογικό στυλ.

Sneakers, μοκασίνια, γόβες, αθλητικά, μπότες, σαγιονάρες, παντόφλες, σανδάλια, στα Parex υπάρχουν, σχεδόν τα πάντα που αφορούν την υπόδηση, για τη γυναίκα, τον άνδρα, αλλά και το παιδί. Ένας προορισμός που γιορτάζει την εξέλιξη και την πολυχρωμία, αλλά και την άνεση, καθώς είναι ευνόητο ότι στα καταστήματα Parex, τα ομώνυμα αναπαυτικά και ξεκούραστα υποδήματα και παντόφλες έχουν εξέχουσα θέση. Κάθε ζευγάρι που φέρει την υπογραφή PAREX έχει και άλλα πλεονεκτήματα. Γνήσια δέρματα και άλλες ποιοτικές πρώτες ύλες, καλοδουλεμένες ραφές και αυστηρώς επιλεγμένα μαλακά υλικά δίνουν την κατασκευαστική δυνατότητα για παπούτσια που εξυπηρετούν τις ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου, ο οποίος προσπαθεί να ανταπεξέλθει σε μια δύσκολη και εντατική καθημερινότητα.

Τα καταστήματα Parex χαρακτηρίζονται από σύγχρονο μινιμαλιστικό design, με έντονο το στοιχείο του ξύλου που σε συνδυασμό με το άπλετο φως αναδεικνύουν τα σχέδια και τα χρώματα της κάθε συλλογής. Το φιλικό και έμπειρο προσωπικό προσφέρει καθοδήγηση και συμβουλές για κάθε εμφάνιση και ταυτόχρονα αποτελεί τον καλύτερο «πρεσβευτή» της φιλοσοφίας Parex προς τους καταναλωτές με υψηλή γνώση πάνω στο αντικείμενο της υπόδησης.

Οι αξίες, το ενημερωμένο ανθρώπινο δυναμικό, η εξαιρετική σχέση ποιότητας – τιμής και η ανάγκη για διαρκή εξέλιξη αποτελούν την πιο ισχυρή βάση της υψηλής φήμης του brand Parex συμβάλλοντας αποφασιστικά στο αναπτυξιακό πλάνο της εταιρείας. Μέχρι σήμερα, η Parex διαθέτει 17 καταστήματα (15 στην Αττική, 1 στη Χαλκίδα και 1 στη Λάρισα) ενώ αναπτύσσει συνεχώς το δίκτυο λιανικής πώλησης.

Καινούρια καταστήματα ανοίγουν και ήδη υπάρχοντα ανακαινίζονται (παράδειγμα τα καταστήματα στον Άγιο Στέφανο και το Μενίδι). Με προσεχτικά επιλεγμένες κινήσεις, η εταιρεία Parex αναπτύσσει νέα σημεία πώλησης στα νότια προάστια της Αθήνας, στις περιοχές Αγίου Δημητρίου & Καλλιθέας εστιάζοντας σε κεντρικά σημεία των περιοχών με μεγάλη προσέλευση κόσμου. Ενώ ένα χρόνο λειτουργίας συμπλήρωσε το κατάστημα Parex στον Πειραιά εντός του εμπορικού κέντρου Τop Parks Piraeus (Πειραιώς 86) με εμπορικό χώρο 600τ.μ. Ένα κατάστημα με 2 επίπεδα που διαθέτει την πλήρη σειρά υποδημάτων και αξεσουάρ Parex, αλλά και συλλογές από διεθνή brand που αντανακλούν τη fashion comfort αισθητική.

Επιπλέον, η εταιρεία διαθέτει ένα οργανωμένο δίκτυο χονδρικής πώλησης με περισσότερα από 500 σημεία σε Ελλάδα και Κύπρο, ώστε το brand PAREX να έχει δυνατή παρουσία σε κάθε γωνιά της χώρας.

Ασφαλώς, ένας εξαιρετικός τρόπος για να γνωρίσει κάποιος τα προϊόντα  του brand και να αναζητήσει όλα τα καταστήματα είναι να επισκεφθεί το ηλεκτρονικό κατάστημα www.parex.gr.

 

Νέο Κατάστημα Στο Top Parks Πειραιά

 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης